به گزارش ایکنا؛ بخش معارفی رسانهها امروز چهاردهم مردادماه بیش از سایر اخبار به خبر اعلام زمان و مکان مرحله دوم سیزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن پرداختند.
تسنیم
صفحه دین، قرآن و اندیشه خبرگزاری تسنیم تا ساعت ۱۴ امروز تعداد سه خبر منتشر کرده است که عناوین آنها عبارت از «فراخوان همکاری دومین کنفرانس قرآنپژوهی پیشرفت»، «آغاز پذیرش دانشجوی کارشناسی در دانشگاه قرآن و حدیث» و «اعلام زمان و مکان آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن» هستند.
در بخشهایی از خبر اخیر آمده است: زمان و مکان آزمون مرحله دوم سیزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم (به تفکیک خواهران و برادران) اعلام شد. علاقهمندان لازم است پیش از دریافت اطلاعات زمان و مکان آزمونها، توجه کنند که صرفاً در محل حوزه آزمونی که در زمان ثبتنام انتخاب کردهاند حاضر شده و از مراجعه به حوزههای آزمونی دیگر خودداری کنند. همچنین ارائه کارت ملی عکسدار در زمان مراجعه به محل آزمون الزامی است.
فارس
صفحه قرآن و فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس تا ساعت ۱۴ امروز سه خبر را روی خروجی خود برده است و طبق روال روزانه، در ابتدا ترتیل یک صفحه از قرآن با صدای شهریار پرهیزکار منتشر شده است و تیتر دیگر اخبار عبارت از «نظر پیامبر(ص) درباره کسانی که نمازشان را آخر وقت و با عجله میخوانند» و «بیتالاحزان، مجموعهای که در روستا متولد شد و مرزهای جغرافیایی را درنوردید» هستند.
در بخشهایی از خبر اخیر آمده است: مؤسسه بیتالاحزان حدود ۲۰ سال قبل با همت حجتالاسلام علیرضا شاهسونی در «محمدآباد» روستای زادگاهش متولد شد و کمکم در سراسر استان فارس و پس از آن در کشور گسترش یافت. به جز گسترش شعب، این مؤسسه اولین مرکز شبانهروزی حفظ قرآن را در همان منطقه راهاندازی کرد و در ادامه، مراکز شبانهروزی حفظ قرآن مؤسسه در نقاط مختلف کشور آغاز بکار کرد تا جایی که امروز تعداد حافظان کل مؤسسه که مدرک وزارت ارشاد را کسب کردهاند، به دو هزار نفر نزدیک میشود، البته این عدد به جز دهها هزار نفری است که اجزاء مختلف قرآن را در این مؤسسه حفظ کردهاند.
حضور قرآنآموزانی از کشورهایی مانند عراق، افغانستان، پاکستان و حتی آمریکا در مراکز شبانهروزی حفظ، نام بیتالاحزان را از مرزها فراتر برد و امسال با درخواست نهادهای قرآنی کشور عراق اولین مرکز شبانهروزی این مؤسسه در سامرا و در جوار حرم نورانی امامین عسکریین کار خود را آغاز کرد.
همچنین در بخشهای دیگر این خبر مصاحبه حجتالاسلام شاهسونی، مدیر مؤسسه بیتالاحزان با فارس آمده که در بخشهایی از آن میخوانیم: با هماهنگی اتحادیه تشکلهای قرآنی عراق و استقبال تولیت آستان امامین عسکریین قرار شد این دوره که حدود دو ماه به طول میانجامد در شهر سامرا و در حرم امامین عسکریین(ع) برگزار شود، همچنین محل اسکان قرآن آموران هم داخل حرم خواهد بود.
ایسنا
صفحه دین و اندیشه خبرگزاری ایسنا تا ساعت ۱۴ به انتشار چهار خبر پرداخته که عناوین آنها عبارت از «روزانه به ۱۷۰۰ نفر از حجاج در مکه مکرمه خدمات پزشکی و درمانی ارائه میشود»، «مرحله دوم سیزدهمین آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم برگزار میشود»، «ویژه برنامه شب زیارتی مخصوص امام رضا (ع) در آستان مقدس» و «نخستین پرواز حجاج همدان به دلیل نقص فنی به تأخیر افتاد» هستند.
در بخشهایی از خبر «روزانه به ۱۷۰۰ نفر از حجاج در مکه مکرمه خدمات پزشکی و درمانی ارائه میشود» آمده است حجاج ابتدا به مطبها و درمانگاهها مراجعه کرده و تحت درمان قرار میگیرند و اگر به رسیدگی بیشتر نیاز باشد، بیمار با آمبولانس به بیمارستان هلال احمر انتقال داده شده و روند درمان در بیمارستان دنبال میشود. این بیمارستان شامل بخشهای مختلف از جمله اورژانس، بستری زنان و مردان، بخش CCU و تخصصهای داخلی، قلب، جراحی، زنان، روانپزشکی، چشمپزشکی، ارتوپدی، عفونی، نورولوژی، اعصاب و روان و دندانپزشکی است و زائران میتوانند در صورت نیاز و ارجاع متخصصین حاضر در درمانگاهها برای دریافت خدمات درمانی تکمیلی از این مرکز استفاده کنند.
ایرنا
صفحه معارف خبرگزاری جمهوری اسلامی نیز تا ساعت ۱۴ امروز خبری را روی خروجی خود نبرده است.
باشگاه خبرنگاران جوان
صفحه قرآن و عترت این خبرگزاری تا ساعت ۱۴ به انتشار پنج خبر پرداخته که تیتر آنها عبارت از «احترام به بزرگتر درکلام امام رضا(ع)»، «چرا دعا در مقام حضرت ابراهیم (ع) مستجاب میشود؟»، «زندگی نامه شهید منصور پریزاد»، «با خواندن این نماز در ماه ذی القعده، گناهانتان آمرزیده میشود» و «وقف ۸۶ مغازه برای تحصیل نخبگان توسط واقف مدرسهساز» هستند.
مهر
صفحه قرآن و متون دینی خبرگزاری مهر تا این ساعت به انتشار چهارده خبر پرداخته که تیتر آنها عبارتند از: «نفوذ غرب در دانشگاهها را میبینم/ شاهد یک غفلت عمومی هستیم»، «علوم انسانی اسلامی و چالشهای پیش رو/ عنایت به نقد و آزاداندیشی»، «بنیادیترین آموزه هر تمدنی، فهم آن تمدن از انسان است»، «شیوهنامه مرحله مقدماتی مسابقات قرآن کشوری سال ۹۷ منتشر شد»، «قیام حسینی در برابر جاهلیت اولی، قیام خمینی در برابر جاهلیت مدرن»، «وجاهت و اثرگذاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه کاملا محسوس است»، «بیانیه حمایتی ۵۰۰ گروه تبلیغی از موضعگیری مراجع»، «شوکران سوم میزبان یکی از پیشروان چریکهای فدایی خلق است»، «روز حقوق بشر اسلامی نماد مقاومت کشورهای مسلمان است»، «طرح گزینش از تجدد، سودایی خام و بیهوده است/ تفاوت عقل و هوش»، «ضرورت تعامل نخبگان در گفتمانسازی حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی»، «بنیاد مشروطه اومانیسم است/نگاهی به اندیشه سیاسی علمای دوره مشروطه»، «آیا ترامپ از فرعون بدتر است؟/ کار موسی هدایت بود؛ نه مذاکره» و «خصوصیسازی آموزش به سپهر اخلاقی آن آسیب میزند/ فرصت برابر آموزش» هستند.
در بخشهایی از خبر «نفوذ غرب در دانشگاهها را میبینم/ شاهد یک غفلت عمومی هستیم» که مربوط به سخنرانی مهدی گلشنی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، در افتتاحیه سومین دوره مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرای بسیج دانشجویی است، میخوانیم: امروز من فقط و فقط به نسل جوان امید دارم و از سیستم دولتی امیدم بریده است، زیرا هر چقدر تذکر میدهیم هیچ تأثیری ندارد. خطری که امروز به شدت کشور ما را تهدید میکند نفوذ غرب است و کاملاً حواس آنها جمع است که چه کاری انجام میدهند. من الان نفوذ غرب را در دانشگاهها میبینم و متأسفانه شاهد یک غفلت عمومی هستیم، نهادهایی که وجود دارند هم خواب هستند، مسئولان هم خواب هستند و در برخی جاها هم مدیران عوامل غرب هستند، نیروهای خوب را دفع میکنند و نیروهای خودشان را جذب میکنند.
ایبنا
صفحه دین خبرگزاری کتاب ایران نیز تا این ساعت به انتشار دو خبر پرداخته که تیتر آنها عبارت از «روانخوانی و تجوید قرآن کریم به چاپ بیست و یکم رسید» و «از مجله قرآنی، ادبی و هنری شبنم رونمایی میشود» هستند.
میزان
«بیست و سوم ذی القعده به روز زیارتی امام رضا (ع) معروف است/ اقدامات امام رضا(ع) امور شیعیان را بهبود داد» و «یاد خدا غذای روح است» نیز عنوان دو خبری است که تا این ساعت صفحه دین و اندیشه خبرگزاری میزان منتشر کرده است.
انتهای پیام