کد خبر: 3740513
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۰

پخش زنده دعای عرفه از شبکه اترک خراسان‌شمالی

گروه فرهنگی - مدیرکل صداو سیمای خراسان‌شمالی گفت: مراسم پرفيض دعای «عرفه» از شبکه اترک زنده پخش می‌شود.

پخش زنده دعاي پرفيض «عرفه» ازشبکه اترک خراسان‌شمالی

حمید قربانی جم، مدیرکل صداو سیمای در گفت وگو با ایکنا ازخرسان‌شمالی اظهارکرد: شبکه اترک امروزهمزمان بانهم ذي الحجه مراسم قرائت دعاي پرفيض عرفه ‏را که درمحل مصلاي امام خميني (ره) و حرم امامزاده سیدعباس‏ بجنورد و دیگر شهرستان های خراسان شمالی برگزار می‌شود را به صورت زنده و مستقيم از سيماي اترک و صدای اترک پوشش مي‌دهد.
وی با اشاره به پوشش دعای عرفه از شش نقطه استان،ادامه داد:دعاي پرفيض عرفه به همراه مراسم روضه خواني امروز ساعت 16 از شبکه اترک به طور زنده پخش می‌‏شود.
قربانی جم افزود: با توجه به اینکه طی سال‌های قبل میزان پخش زنده از شبکه اترک کمتر بود، اما از سال گذشته تاکنون با تمهیدات اندیشیده شده خوشبختانه پخش مستقیم مراسم‌های ملی و مذهبی در نقاط مختلف استان از شبکه اترک افزایش یافته است.

captcha