کد خبر: 3740903
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۷

حل مشکلات اقتصادی کشور در گرو اعتماد به مردم است

گروه سیاسی-امام جمعه موقت بجنورد گفت:با اعتماد به مردم می‌توان همه مشکلات اقتصادی و امنیتی را در کشور حل کرد.

حل مشکلات اقتصادی کشور در گرو اعتماد به مردم است

به گزارش ایکنا ازخراسان شمالی، حجت الاسلام رحیم مهدوی پور، امام جمعه موقت بجنورد در خطبه های عبادی و سیاسی نماز جمعه بجنورد اظهار کرد: مسئولان اگر به مردم حسن ظن داشته باشند و با یکدیگر متحد شوند دست خداوند و قدرت الهی نیز با آنان خواهد بود.

وی با بیان اینکه ولایت مداری و دشمن ستیزی از ویژگی های مهم حاکم اسلامی است، گفت: حاکمان اسلام باید خود را در محضر خداوند و در بندگی او ببینند و فرصت خدمت رسانی را غنیمت شمرده تا بهتر به مردم خدمات دهند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در کشور، افزود: هیچ کشوری از آمریکا منفعت ندیده و این کشور در هر جایی قدم نهاده برای آنان شر بجای گذاشته است.

وی ادامه داد: در هیچ کجای دنیا سراغ نداریم که آمریکا نفع و خیری به ملت و یا دولتی رسانده باشد و این در حالیست که رهاورد آمریکا درهر منطقه و کشور چیزی جز شر و ضرر نبوده است.

مهدوی پور با بیان اینکه معیار آمریکا و استکبار در قطع یا برقراری روابط با کشورها منافع و مصالح خود بوده، یادآورشد: آمریکا از همان ابتدا در هر منطقه پا گذاشته به آن کشور آسیب رسانده است.

وی با اشاره به اینکه چهل سال در طول انقلاب پشت سر امام و ولی امر مسلمین بوده ایم و در این مدت یک بار هم اتفاق رخ نداده که مردم از این تبعیت خسارت دیده باشند، گفت: این مهم نشانگر درایت و حقانیت ولی امر ما است و اگر امروز نیز به حرف‌های معظم له گوش کنیم قطعا پیروز می‌شویم.

امام جمعه موقت بجنورد ادامه داد: اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند جنگ نمی‌شود مذاکره هم نمی‌کنیم، باید آویزه گوش مسئولان شود.

captcha