کد خبر: 3741437
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۲

کسب مقام برتر توسط نمایش «دایک» از خراسان شمالی در جشنواره ملی خرمشهر

گروه فرهنگی - نمایش «دایک» در بیست و یکمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر مقام نخست کارگردانی این جشنواره را به خود اختصاص داد.

نمایش «دایک» از خراسا‌ن‌شمالی در جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر اول شد

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌شمالی، هنرمندان استان در بیست و یکمین جشنواره تئاتر فتح خرمشهر خوش درخشیدند.
اثر نمایشی«دایک» به نویسندگی «هیوا ربانی» و به کارگردانی «حامد عالمی پور» توانست با کسب عناوین مختلف در بخش های کارگردانی، طراحی صحنه، کاندیدا متن، کاندیدای بازیگری زن و کاندیدا بازیگری مرد بدرخشد.
کسب رتبه نخست بخش کارگردانی صحنه ای توسط حامد عالمی پور و طراحی صحنه توسط سعید آقایی در کنار انتخاب اثر نمایشی «دایک» به عنوان نمایش برگزیده از دستاوردهای حضور هنرمندان خراسان‌شمالی در این جشنواره است.
در این دوره از جشنواره که با حضور ۲۰ اثر از ۱۲ استان در خرمشهر برگزار شد، حسین مسافر آستانه، کورش زارعی و مریم معترف داوری بخش صحنه ای را بر عهده داشتند.

captcha