کد خبر: 3745334
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۰
کارشناس دینی:

ولایت‌پذیری؛ برجسته‌ترین خصوصیت‌ خانواده دینی

کانون خبرنگاران نبأ ــ اعظم جنابی با بیان اینکه ولایت‌مداری و اطاعت از اولیای الهی مقدمه بندگی و عبودیت است، گفت: ولایت‌مداری برجسته‌ترین خصوصیت‌ خانواده دینی است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ اعظم جنابی، سخنران ویژه‌برنامه بانوان حرم مطهر رضوی ظهر امروز، 18 شهریورماه در سلسله برنامه‌های فرهنگی تبلیغی رواق حضرت زهرا(س) در جمع زائران و مجاوران بارگاه منور امام هشتم(ع) به تبیین موضوع خانواده و آموزش ولایت‌مداری به فرزندان پرداخت و گفت: خانه مهم‌ترین پایگاه آموزش و نهادینه کردن فرهنگ ولایت‌پذیری در درون فرزندان و اعضای خانواده است؛ بنابراین ولایت‌پذیری برجسته‌ترین خصوصیت‌ خانواده دینی است.
وی با اشاره به اینکه یکی از آثار ولایت‌مداری در زندگی فردی بالارفتن سطح اعمال صالح و نیک است، عنوان کرد: از دیدگاه دین اسلام احترام به پدر و مادر یکی از ارکان مهم ولایت‌مداری است، اما متأسفانه به این مسئله در خانواده‌ها توجه نمی‌شود.
سخنران ویژه بانوان حرم مطهر رضوی با بیان اینکه نتیجه حفظ جایگاه اعضای خانواده در خانه به‌ویژه پدر و مادر نهادینه شدن فرهنگ ولایت‌مداری در بین آنان است، اظهار کرد: رفتار والدین مهم‌ترین عاملی است که می‌تواند فرهنگ ولایت‌پذیری را در خانواده و پس از آن در جامعه نهادینه کند.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه در مکتب اسلام مرد حکم ولی را بر خانواده دارد و اطاعت از او واجب است، مگر اینکه امر به کار منافی با فرمان الهی کند که در این صورت اطاعت واجب نیست، گفت: در خانه نباید احترام و حرمت پدر از بین برود چراکه فرزندانی که ولایت پدر را نپذیرند و به او احترام نگذارند در جامعه نیز قانون‌مدار و مسئولیت‌پذیر نخواهند بود.
جنابی با بیان اینکه ولایت‌مداری موجب برقراری نظم در جامعه می‌شود، ادامه داد: اگر حرمت پدر از بین برود به سختی می‌توان فرزندان را دین دار و ولایت‌مدار بار آورد. به‌دنبال ولایت‌مداری، نظم در جامعه برقرار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ولایت‌پذیری پدر و مادر تأثیر بسزایی در حق‌پذیری فرزندان دارد، تصریح کرد: والدین باید با محبت فرزندان‌شان را با مفهوم ولایت خدا و اهل بیت(ع) آشنا کنند.
مهناز امیریان
انتهای پیام

captcha