کد خبر: 3751481
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳
رئیس‌زاده اظهار کرد:

فضای مجازی؛ پاشنه آشیل کشور در برابر دشمن/ امروز جمهوری اسلامی انشای قدرت می‌کند

گروه جامعه ــ رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان اینکه فضای مجازی امروز پاشنه آشیل کشور در برابر دشمنان است که در آن تلاش دارند ضعف و عدم اقتدار دولت را نمایش دهند، گفت: امروز کشور ما دوران ذلت را پشت سر گذاشته و اکنون در اوج اقتدار قرار دارد، به طوری که خود آمریکایی‌ها و دشمنان جمهوری اسلامی بارها به این موضوع اذعان کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ پنجمین یادواره شهدا و ایثارگران جامعه پزشکی تهران بزرگ، صبح امروز یکشنبه ۸ مهرماه با حضور محمد رئیس‌زاده، رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور و مقامات کشوری و لشکری و مسئولان وزارت بهداشت در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران برگزار شد.
رئیس بسیج جامعه پزشکی در این مراسم، ضمن گرامیداشت ایام دفاع مقدس و یاد خاطره شهدا، اظهار کرد: اکنون که سال‌ها است از دوران دفاع مقدس می‌گذرد، ما باید به این سؤال بپردازیم و مدام آن را در ذهنمان تکرار کنیم که اگر جان‌فشانی‌های ایثارگران و شهدا در آن زمان رقم نمی‌خورد، اکنون سرنوشت کشور را چگونه متصور می‌شدیم.
وی افزود: اگر در آن سال‌های سخت که دشمنان جمهوری اسلامی به کشور حمله‌ور شده بودند، ایثارگران و رزمندگان ما بیرق جهاد را به دوش نمی‌گرفتند، امروز سرزمین ما چه وضعیتی داشت؟ لذا ما باید از زوایای مختلف به این جانفشانی‌ها نگاه کنیم و برای آن همیشه سجده شکر را به‌جای آوریم.
رئیس‌زاده با اشاره به عظمت کار شهدا و ایثارگران در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: وقتی کشور ما مورد تعرض دشمنان قرار گرفت، قطعا اگر رشادت‌های جوانان این مرز و بوم نبود اکنون شاهد این پیشرفت‌ها و اقتدار در کشور نبودیم. امروز نیز این رشادت‌ها و پیشرفت‌ها به برکت جمهوری اسلامی ادامه دارد و جمهوری اسلامی نشان داد که ذلت و ظلم ایستادگی می‌کند، همان‌طور که خداوند در قرآن کریم می‌فرماید؛ اگر ملتی جهاد را ترک کند خداوند لباس ذلت را بر تن آن‌ها می‌پوشاند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور بیان کرد: این کشور طی ۲۰۰ سال گذشته با تجاوز‌ها و جنگ‌های بسیاری روبرو بود که به خاطر این اتفاقات حدود ۵/۲ برابر مساحت فعلی کشور، توسط دشمنان و بیگانگان به غارت رفت؛ کشور در آن دوران در شرایطی قرار داشت که با شروع جنگ جهانی اول و با وجود اینکه اعلام بی‌طرفی کرد، باز هم مورد حمله و تجاوز دشمن قرار گرفت.
وی ادامه داد: در جنگ جهانی دوم که پادشاه کشور ادعای نظامی بودن می‌کردند، نیرو‌های دریایی کشور در عرض ۴ ساعت توسط متجاوزین در هم کوبیده شد و روس‌ها و انگلیسی‌ها در ۸ روز شهر‌های ما را بمباران کردند که در جریان آن بخش‌های زیادی از کشور به خدمت آن‌ها درآمد؛ همان زمان به رضاشاه اعلام کردند که اگر تا بیست و ششم شهریورماه استعفا ندهد، تهران را هم اشغال می‌کنند. پس از آن‌که شاه زمان استعفا داد، آن‌ها بدعهدی کرده و تهران را به اشغال خود درآوردند.
رئیس‌زاده با تاکید بر اینکه کشور ما امروز دوران ذلت را پشت‌سر گذاشته است، تصریح کرد: امروز کشور ما دوران ذلت را پشت سر گذاشته و اکنون در اوج اقتدار قرار دارد به طوری که خود آمریکایی‌ها و دشمنان جمهوری اسلامی بار‌ها به این موضوع اذعان کرده‌اند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان اینکه امروز شرایط اقتدار بر کشور حاکم شده است و اگر زمانی زورگویان دنیا برای ما دیکته می‌نوشتند، اما امروز جمهوری اسلامی انشای قدرت می‌کند، گفت: هیچ معادله قدرتی امروز بدون حضور جمهوری اسلامی ایران در منطقه قابل اجرا نیست؛ اما متاسفانه در مقابل دشمن ما در یک نقطه دارای ضعف و پاشنه آشیل هستیم که در آن به عنوان پیاده‌نظام دشمن علم می‌کنیم.
وی ادامه داد: امروز دشمنان ما تمام تلاش خود را برای ضعیف نشان دادن اقتدار ایران در فضای مجازی و روانی آن به کار گرفته‌اند و با ایجاد یک جنگ روانی به دنبال جابجا کردن ارزش‌های اسلامی هستند. در این شرایط دشمن تلاش می‌کند که با استفاده از فضای مجازی خود را قدرتمند و اقتدار و قدرت کشور ما را ضعیف جلوه دهد و آن را به چالش بکشد.
رئیس‌زاده تصریح کرد: جوانان ما باید در این فضا هوشیار باشند و هر محتوا و مطلبی که در اختیارشان قرار داده می‌شود را منتشر نکنند؛ امروز خاکریز اول ایران حضور در منطقه است و اگر ما این خاکریز را با محتوا‌های شوم و فاسد دشمنان از دست بدهیم، دشمن تا شهر‌های مرزی همچون کرمانشاه و همدان جلو می‌آید.
رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور با تاکید بر اینکه دشمنان ما در فضای مجاز و روانی مشکلات را بزرگ‌نمایی می‌کنند، گفت: برنامه دشمن برای خدشه وارد کردن به اتحاد مردم است و در این شرایط القای یأس و ناامیدی در دستورکار دشمن قرار دارد، درحالی‌که خود ما و آن‌ها می‌دانیم که واقعیت جامعه چیز دیگری است.
وی اشاره‌ای هم به جنگ اقتصادی آمریکایی‌ها علیه ایران داشت و بیان کرد: همه ما باید برای عبور از این شرایط و پشت‌سرگذاشتن مشکلات اقتصادی تلاش کنیم؛ امروز فرصت فضای تخریب نیست، بلکه باید همه ما تلاش کرده و راه را برای عبور از این جنگ اقتصادی باز کنیم. قطعا با همت همه می‌توانیم شرایط را به‌گونه‌ای تبدیل کنیم که تهدید‌ها تبدیل به فرصتی برای پیشرفت اقتصادی و اجتماعی کشور شود.
‌به گزارش ایکنا؛ در ادامه این مراسم عیسی، مالمیر، رئیس بسیج جامعه پزشکی استان تهران با حضور در جمع خبرنگاران گفت: در این یادواره موضوعات ترویج ایثار، احیای ارزش‌های انقلاب اسلامی و یادآوری خاطرات رزمندگان دفاع مقدس به‌ویژه جامعه پزشکی برای شرکت‌کنندگان تبیین می‌شود و در انتها از ۱۴ خانواده شهید و جانباز دوران دفاع مقدس تجلیل خواهد شد.
‌مالمیر با اشاره به جانفشانی‌های جامعه پزشکی در دوران ۸ سال دفاع مقدس، گفت: پزشکان ما در آن دوران خدمات زیادی را به مردم جامعه ارائه دادند و امروز بسیج جامعه پزشکی همچنان به وظیفه خود عمل می‌کند و در حال حاضر به خدمت‌رسانی در مناطق محروم کشور مشغول است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از هزار تیم در قالب تیم‌های شهید رهنمون در سراسر کشور مشغول خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم هستند و علی‌رغم تصور بسیاری از مسئولان در استان تهران ما نیز با مناطق محرومی مواجه هستیم که بیش از ۷۲ تیم در این مناطق به صورت فعال به ارائه خدمات مشغول هستند. این تیم‌ها خدماتی را در قالب طرح‌های پیش‌گیرانه و مشاوره ارائه می‌دهند و اگر فردی نیازمند خدمات درمانی باشد تا انتهای پروسه درمان وی را همراهی خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار ایکنا؛ در بخش دیگری از این مراسم حجت‌الاسلام معتمدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با بیان اینکه باید اثرگذاری یادبود‌ها و گرامیداشت‌ها را بعد از پایان آن‌ها ببینیم، گفت: برگزاری این یادبود‌ها به‌تن‌هایی اثری ندارد و باید کاری کنیم که فرهنگ ایثار و شهادت در چنین گرامیداشت‌هایی نهادینه و تبلیغ شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم بهزیستی ادامه داد: مهم‌ترین و بالاترین ارزش در فرهنگ ایثار و شهادت فرهنگ بندگی و عبودیت خدا است و بعد از آن فرهنگ ایثار و بخشندگی و خود را ندیدن و برای اعتلای جامعه حرکت و از جان خود گذشتن است.
حجت‌الاسلام معتمدی با بیان اینکه فرهنگ شهادت فرهنگ آخرت‌گزینی است، افزود: ما باید ببینیم که این فرهنگ چقدر در جامعه نهادینه شده و آیا مسئولان ما نیز این فرهنگ را دارند یا خیر و آیا اینکه مسئولان ما خودشان را خادم ملت می‌دانند و فرهنگ ایثار و شهادت در آن‌ها جاری و ساری شده است؟
وی در ادامه گفت: از مسئولین باید بپرسیم که آیا برای مردم کار می‌کنند یا خیر و اگر قرار باشد روزی در محضر شهدا پاسخگو باشیم می‌توانیم جوابگو آن‌ها باشیم که قطعا آن روز بسیار سخت است؛ لذا امیدواریم مراسم‌های اینچنینی تلنگری برای مسئولین ما باشد و تنها به همین زمان و مکان خاتمه پیدا نکند. امیدواریم که فرهنگ ایثار و شهادت در مسئولین ما بیشتر شود و اینطور نباشد که صدای مردم به هیچ کجا نرسد.
بنابه گزارش ایکنا، در پایان این مراسم از خانواده ۱۴ شهید دوران دفاع مقدس با لوح یادبود و تندیس تقدیر و از کتاب «آخرین امدادگر» رونمایی شد.
انتهای پیام
captcha