کد خبر: 3751793
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۱
مسعودی بیان کرد:

راهکارهای خارج شدن نظام کسب و کار‌های دیجیتال از آشفتگی

گروه فناوری اطلاعات ــ کارشناس امور حقوقی در نخستین جلسه و کارگاه زیست نظام کسب و کارهای فرهنگی دیجیتال با اشاره به نقش دولت در تسهیل‌گری کسب‌وکارهای دیجتال، گفت: اگر دولت این نقش را در کشور ما به درستی اجرا کند، نظام کسب و کار ما از آشفتگی خارج می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ نخستین جلسه و کارگاه زیست نظام کسب و کارهای فرهنگی دیجیتال با همکاری مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی برگزار شد.
 
در ابتدای این برنامه از فرصت‌های استفاده از فرهنگ‌های ساری و جاری قومیت‌های کشور در بهره‌برداری اقتصادی و ضرورت حفظ و نگهداشت این آداب و رسوم سخن به میان آمد.

همچنین مسعودی، کارشناس امور حقوقی در این کارگاه با اشاره به فضای حقوقی حاکم بر کسب و کارهای دیجیتال گفت: ما در کشور خود دچار یک خود تحریمی هستیم و خیلی موضوعات رها شده است و متولی خاصی ندارد.

وی افزود: نقش دولت در سایر کشورها از یک حاکم قدرتمند که باید در تمام زمینه‌ها دخالت داشته باشد به یک دولت تسهیل‌گر تبدیل شده است، که وظیفه آن واگذاری امور به مردم است که نظارت عالیه بر امور دارد. اگر دولت این نقش را در کشور ما به درستی اجرا کند، نظام کسب و کار ما از آشفتگی خارج می‌شود.

وی با بیان اینکه پیچیدگی‌های دادرسی مردم را عاصی کرده است، اظهار کرد: متاسفانه مساله مجوزها از ابتدایی‌ترین مسائلی است که در راه‌اندازی هر کسب و کار با آن مواجه هستیم و انجام یک کسب و کار را آنچنان دشوار کرده که مردم را به خرید سکه و دلار سوق می‌دهد.

به گزارش ایکنا؛ در این نشست که با حضور کارشناسان کسب و کارهای نوین و کارشناسان حقوقی برگزار شد، سایر مسائل حقوقی که استارت آپ‌ها با آن مواجه هستند توسط کارشناسان مورد نقد و بررسی قرار گرفت و بر ضرورت اهمیت مالکیت فکری تاکید شد.

انتهای پیام
captcha