کد خبر: 3753266
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۸

مرکل نمایشگاه کتاب فرانکفورت را کلید می‌زند

گروه ادب ــ مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب فرانکفورت سه‌شنبه هفته جاری با حضور آنگلا مرکل و مقاماتی از کشور گرجستان به عنوان میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه، برگزار می‌شود.

مرکل نمایشگاه کتاب فرانکفورت را کلید می‌زند

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، مراسم افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت در سال جاری، عصر روز سه‌شنبه ۹ اکتبر (۱۷ مهر ماه) با حضور آنگلا مرکل و مقاماتی از کشور گرجستان به عنوان میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه در سالن اصلی محل برپایی این نمایشگاه برپا می‌شود.
همچنین بر اساس این گزارش، هفتادمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت روز چهارشنبه (۱۸ مهر) با حضور فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهور آلمان نخستین میزگرد تخصصی خود را برگزار می‌کند.
در این مراسم اشتاین مایر در میزگردی با حضور ایوان ساجکو نویسنده کرواتی که در سال‌های اخیر جوایز ادبی بین‌المللی بسیاری را کسب کرده است و نیز استفان هرتمنز نویسنده بلژیکی و مایکلا کولستر از مدیران شبکه تلویزیونی zdf شرکت و درباره چگونگی دفاع از آزادی در زمانه آشفته معاصر به بحث و صحبت خواهند پرداخت.
بنا براعلام مدیران این مراسم مردم سالاری و پوپولیسم، پرداختن به فلسفه ترس در فضای روابط بین‌المللی کشورها و نیز بررسی اینکه کدام آرمان‌ها چارچوب اساسی یک جامعه آزاد را تشکیل می‌دهند و چگونه افراد در این جوامع می‌توانند یک نگرش سازنده را توسعه دهند و اجرا کنند مهمترین چهارچوب‌های این نشست خواهد بود.
هفتادمین نمایشگاه کتاب فرانکفورت از ۱۸ تا ۲۴ مهر ماه برپا می‌شود.
انتهای پیام

captcha