
به گزارش ایکنا از خراسانجنوبی، رضا سلم آبادی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسانجنوبی، امروز 17 مهرماه، در حاشیه ارسال تولیدات فرش مددجویان تحت حمایت کمیته امداد به تهران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در مرحله اول 151 تخته و در مرحله دوم 127 تخته فرش برای فروش به تهران ارسال شد که این فرشها از طریق مجتمع اقتصادی به فروش میرسد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسانجنوبی بیان کرد: 9417 طرح اشتغال در استان تحت نظارت حوزه اشتغال کمیته امداد استان در حال انجام است که 21 درصد طرحهای تحت نظارت در زمینه قالی بافی است.
سلم آبادی با بیان اینکه ابعاد فرشهای تولیدی از 1.5 تا 24 متر مربع است، افزود: نقشههای بافته شده اغلب ریزماهی، خشتی، لچک ترنج، ریزماهی سراسر، بوته جقه، محرمات و گل فرنگ است.
وی ادامه داد: در خراسانجنوبی3100 بافنده در 2052 کارگاه خانگی و 14 کارگاه تجمیعی از طرحها مشغول فعالیت هستند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسانجنوبی یادآور شد: از ابتدای امسال تا کنون 474 تخته فرش به متراژ 2352 متر و ارزش ریالی 6 میلیارد و 266 میلیون ریال توسط مدد جویان بافته شده است.
انتهای پیام