به گزارش ایکنا از خراسانشمالی، به نقل از روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفای استان، غلامحسین ساقی، مدیرعامل شرکت آبفای خراسانشمالی اظهار کرد: از مجموع 22 میلیون و 617 هزار و 153 مترمکعب آب تولیدی، هفت میلیون و 240 هزار و 531 مترمکعب آب تولید شده از آب سدها و 15میلیون و 376 هزار و 622 مترمکعب آب تولید شده از منابع زیر زمینی شامل چاه ها، چشمه ها و قنات ها است.
وی ساعت کارکرد چاه های استان را طی این مدت 192 هزار و 512 ساعت و تعداد منابع در مدار را 90 حلقه چاه ، سه دهنه چشمه، یک رشته قنات و سه سد عنوان کرد.
وی با بیان اینکه یکی از شاخص های رشد بهداشت در هر جامعه ای ، برخورداری از آب سالم و بهداشتی است، گفت: در همین راستا ارگان های ذیربط مانند دانشگاه علوم پزشکی و شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی بر صحت و سلامت آب شرب شهروندان نظارت دقیق و کامل دارند و برای گندزدایی آب در همین مدت 35 تن مواد گندزدا مصرف و 21 هزار مورد کلر سنجی آب در استان انجام شده است .
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر بررسی های آزمایشگاهی و انجام نمونه برداری و آزمونهای فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی، فعالیت های دیگری نظیر شستشو و گندزدایی مخازن، خطوط انتقال و شبکه توزیع آب به منظور جلوگیری از رشد باکتری های بیماری زا به طور مستمر انجام می شود.
انتهای پیام .