کد خبر: 3774814
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۱

انتقاد نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی از اختصاص کمترین بودجه به حوزه فرهنگ

گروه فرهنگی - نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی با بیان این که انقلاب اسلامی ما انقلابی فرهنگی است، گفت: متأسفانه کمترین بودجه‌ها به حوزه فرهنگ تخصیص داده می‌شود و آن‌گونه که باید در راستای فرهنگ اسلام هزینه نمی‌شود.

انتقاد نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی ازاختصاص کمترین بودجه به حوزه فرهنگ

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام ابوالقاسم ‏یعقوبی، نماینده ولی فقیه در استان امروز، دوم دی‌ماه در دیدار با مسئول بنیاد فرهنگی مهدویت استان، اظهار کرد: باید بودجه‌های فرهنگی بیشتر از دیگر بودجه‌ها باشد و این در حالی است که متأسفانه دولت و مجلس در این راستا برنامه‌ریزی دقیقی ندارند.
وی افزود: نمایندگان مجلس در این روزها که لایحه بودجه را بررسی می‌کنند، بودجه‌های فرهنگی را از دولت مطالبه و احصاء کنند تا بتوانیم فرهنگ اسلام ناب محمدی را در جامعه دینی بگسترانیم.
یعقوبی بیان کرد: باید دولت استانداری‌ها را مکلف به تخصیص بودجه‌های فرهنگی کند، اما آنچه شاهدیم این است که این بودجه‌ها وجود دارد اما از آن تعریفی خاص شده و آن گونه که باید در راستای فرهنگ اسلام هزینه نمی‌شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان‌ شمالی افزود: در حال حاضر بسیاری از مردم در تنگناهای معیشتی هستند و به رغم این موضوع خود را ملزم به پرداخت وجوهات شرعیه می‌دانند و باید گفت این افراد بسیار با تقوا و مؤمن هستند.
وی ادامه داد: بسیاری از کارها و فعالیت‌های فرهنگی به وسیله وجوهات مردم و نذورات خیرین صورت می گیرد و باید دولت هم برای این موضوع سهمی را ایفا کند.
یعقوبی تأکید کرد: نمایندگان مجلس بودجه‌های فرهنگی را جدی بگیرند و برای کارهای فرهنگی تعریف دقیق و درست داشته باشند تا کارهایی که هیچ ارتباطی به فرهنگ ندارند، به این مهم گره زده نشود.
انتهای پیام

captcha