کد خبر: 3774875
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲

لزوم ارتقای بنیه تبلیغی مبلغان خراسان‌شمالی در حوزه وقف

گروه فرهنگی - مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی گفت: باید در حوزه‌های مختلف همانند مشاوره، احکام وقف، کودک و نوجوان و مباحث حقوقی بنیه تبلیغی و مهارت افزایی مبلغان ارتقاء یابد.

لزوم ارتقاء بنیه تبلیغی مبلغان خراسان‌شمالی در حوزه وقف

حجت‌الاسلام عظیم آسوده، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌ شمالی، اظهار کرد: باید در حوزه‌های مختلف همانند مشاوره، احکام وقف، کودک و نوجوان و مباحث حقوقی بنیه تبلیغی و مهارت‌افزایی مبلغان ارتقای یابد در این راستا برپایی دوره‌های آموزشی مستمر ضروری است.
وی ادامه داد: با توجه به برپایی طرح آرامش بهاری، ضیافت الهی، نشاط معنوی، بصیرت عاشورایی، خیمه های معرفت در این سازمان و استفاده از مبلغان بسیاری به صورت مستمر و یا مناسبتی در بحث تبلیغات و امور فرهنگی از این رو لازم است برای ارتقای سطح علمی این مبلغان دوره‌هایی را برای آنها برگزار کنیم.
وی افزود: هم‌اکنون در استان دو نوع مبلغ داریم، یک دسته مبلغانی که از قم به مناطق هدف در خراسان‌شمالی اعزام می شود و یک دسته هم مبلغانی که در استان حضور دارند.
آسوده خاطرنشان کرد: مبلغان اعزامی از قم قطعاً از دوره‌های آموزشی که در قم برگزار می‌شود، بهره‌مند هستند ولی فراهم کردن این فرصت برای مبلغان استانی کمتر بوده در این راستا تصمیم گرفتیم برای مبلغانی که به صورت مستمر با اوقاف در ارتباط هستند دوره‌های آموزشی برگزار کنیم.
وی با اشاره به برپایی دوره‌ آموزشی مبلغین بومی استان در شبستان امام زاده سیدعباس(ع) بجنورد، یادآورشد: دراین دوره آموزش‌های مقدماتی و مهارتی در حوزه‌های مختلفی همانند مشاوره، احکام وقف، کودک و نوجوان، مباحث حقوقی توسط اساتید استانی به مبلغان ارائه می‌شود.
انتهای پیام

captcha