
به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، جلیل وحیدی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان غربی، صبح امروز، ۳ دیماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور وزیر ارشاد در محل دفتر امام جمعه ارومیه برگزار شد، بیان کرد: یکی از حوزههای فرهنگی در کشور، دفاع مقدس است و مقام معظم رهبری نیز از دفاع مقدس بهعنوان گنج یاد کردهاند.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس، گنجی است که بایستی با فناوریهای مختلف استخراج شود، ادامه داد: راهیان نور، در حوزه دفاع مقدس از اصلیترین فناوریهای استخراج گنج دفاع مقدس است.
وحیدی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، عضو اصلی بوده و استثنائاً در 7 استان بخصوص استان آذربایجان غربی، فرهنگ و ارشاد معین یکی از یادمانها است که این یادمان در استان یادمان شهدای شیمیایی سردشت است.
وی بیان کرد: در راستای تحقق سند ملی راهیان نور کشور، سنگینترین وظیفه برای فرهنگ و ارشاد اسلامی است و براساس منطقهای و تعاملات با ارشاد، در رابطه با معین یادمان شهدای سردشت، توجه به زیرساختهای آن پس از 4 سال پیگیری هنوز نتیجه چندانی حاصل نشده است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان غربی با اشاره به اینکه 6 یادمان شهدا در استان داریم، تصریح کرد: سال گذشته از 28 استان کشور، 286 هزار نفر زائر در یادمانهای شهدای استان حضور یافتند.
انتهای پیام