کد خبر: 3777220
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۵

‌گفتمان دانشجویی با موضوع «سبک زندگی و ازدواج» در ‌بجنورد برگزار شد

گروه فرهنگی ـ رئیس اداره تبلیغات اسلامی بجنورد گفت: گفتمان دانشجویی با موضوع «سبک زندگی و ازدواج» در سه دانشگاه این شهر برپا شد.

برگزاری گفتمان دانشجویی با موضوع «سبک زندگی و ازدواج» در دانشگاه‌های بجنورد

حجت‌الاسلام ناصر هدایتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بجنورد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: نظام خانواده کوچکترین واحد اجتماعى بوده که اساس و زیرساخت واحدهاى بزرگ اجتماعى بشرى به شمار مى‌رود که در تحکیم بنیان آن اخلاق، رفتار حسنه و محبت نقش بسزایی را ایفا می‌کند.
وی ادامه داد: از این رو تشکیل چنین ساختار مهم و نظام مندی باید با آگاهی جوانان و خانواده ها همرا باشد که برگزای چنین گفتمان‌هایی در دانشگاه‌ها می‌تواند در انتخاب و تشکیل خانواده به نسل جوان کمک زیادی کند.
هدایتی با بیان اهمیت ازدواج به موقع ‌بین جوانان، بیان کرد: اگر از منظر معنویت به ازدواج بنگریم اهداف انسان متعالی می‌شود و اهداف متعالی انسان همان رستگاری و نجات در آخرت است.
وی یادآور شد: در زمان حاضر یکی از معضلات و مشکلات جامعه عدم انتخاب الگوی مناسب برای زندگی اجتماعی است و عدم آگاهی مسلمانان با سبک زندگی اسلامی بزرگترین خطر در فروپاشی نهاد خانواده را در جوامع اسلامی در پی دارد.
هدایتی اظهار کرد: گفتمان های دانشجویی «سبک زندگی و ازدواج» با حضور ‌حمید حبشی، استاد ‌کشوری در زمینه ازدواج و مشاوره در سه مرکز دانشگاهی بجنورد، آزاد اسلامی و فرهنگیان مرکز استان برگزار شد.
انتهای پیام

captcha