احسان جعفرپیشه؛ طراح و مدیر هنری نمایشگاه پوسترهای زرکوب «تلألو مطلا» در گفتوگو با خبرنگار ایکنا گفت: این نمایشگاه که هماکنون در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری برپاست در قالب خلق آثار تلفیقی با استفاده از هنر خطاطی، نگارگری، گرافیک و تذهیب سعی در ادای احترام به ساحت اهل بیت(ع) دارد.
وی ادامه داد: نمایشگاه حاضر در پی اکران موفق ماه گذشته این آثار در اصفهان در این نگارخانه برپا شده است و شامل 50 اثر نفیس طلاکوب است که علاوه بر اسماء معصومین(ع)، آیاتی از قرآن و تصویری از برخی مقابر متبرکه برخی از آنها با زمینه طلاکوب طراحی، تولید و به نمایش درآمده است.
جعفرپیشه با اشاره به اینکه این نمایشگاه تا 30 دیماه در این نگارخانه دایر است، گفت: این آثار در یک پروسه بیش از یک دهه اغلب در اصفهان تولید شده و در تولید هر کدام جمعی از اساتید چیرهدست به ویژه در حوزه خوشنویسی و نگارگری حضور داشتهاند.
این طراح و فعال هنری تصریح کرد: این آثار اغلب در فضای چاپ افست تولید و تکثیر شدهاند و پیش از اکران به شکل نمایشگاهی نیز در سیستم ارزیابی مجوزهای لازم را اخذ کردهاند و در این مجال صرفاً برای به نمایش درآمدن، تجمع شدهاند.
وی که به اتفاق برادرش علی جعفرپیشه، طراحی و مدیریت هنری این نمایشگاه را به عهده دارد، گفت: متأسفانه از حدود 4 سال پیش به دلیل شرایط بد اقتصادی در عرصه هنری، روند تولید آثاری در این فضا متوقف شده است، ضمن آنکه نه عزمی از سوی ناشران برای تولید انبوه این آثار در قالب پوسترهای مذهبی و قرآنی وجود دارد و نه رغبتی از سوی افراد حقیقی نسبت به تکثیر آنها به منظور استفاده شخصی را شاهدیم.
جعفرپیشه در ادامه گفت: استراتژی ما در زمینه فعالیتهای فرهنگی و هنری این است که علاوه بر قابل فهم بودن برای مخاطب عام، از نقطه نظر فنی و تکنیکی نیز مورد تأیید خواص و متخصصان هم باشد که این رویه را به وضوح میتوان در آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه مشاهده کرد.
وی در پایان و پاسخ به این پرسش که آیا عزمی برای تولید کتابی براساس آثار این نمایشگاه وجود دارد یا خیر گفت: این آثار اغلب در ابعاد بسیار بزرگ پوستری تولید شدهاند و لذا برای چاپ در قطعات متعارف کتاب مناسب نیستند و همانطور که اشاره شد بیشتر برای چاپ پوستر و قابهای دیوارکوب خانگی مورد مصرف دارند و یا اینکه نهایت در برپایی چنین نمایشگاههایی کاربرد داشته باشند.
انتهای پیام