کد خبر: 3792780
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۲

۱۴۳ مسجد چهارمحال و بختیاری میزبان مراسم اعتکاف می‌شود

۱۴۳ مسجد چهارمحال و بختیاری میزبان مراسم اعتکاف می‌شود گروه اجتماعی ــ مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری از برگزاری آیین اعتکاف در ۱۴۳ مسجد استان خبر داد و گفت: این آئین معنوی با همکاری هیئات مذهبی در مساجد چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام سید‌جعفر مرتضوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری، با اعلام این خبر، گفت: مراسم اعتکاف در ایام‌البیض(سیزدهم تا پانزدهم ماه رجب)، از ۲۹ اسفند‌ماه آغاز می‌شود و به مدت سه روز ادامه دارد.

وی با اشاره آغاز ثبت‌نام علاقه‌مندان به شرکت در این مراسم معنوی از 10 اسفندماه جاری، افزود: علاقه‌مندان می‌توانند تا 25 اسفند با مراجعه به نشانی اینترنتی etekafchb.ir در این آیین نام‌نویسی کنند.

‌مرتضوی اظهار کرد: حلقه‌های معرفتی با حضور مشاوران اجتماعی و فرهنگی، طرح با قرآن در زلال اعتکاف و مراسم دعا و نیایش از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای معتکفین است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سال گذشته، شش هزار و ۴۹۱ نفر شامل چهار هزار و ۸۸۶ زن و یک هزار و ۶۰۵ مرد، در آیین پرضیافت اعتکاف شرکت کردند.
انتهای پیام

captcha