گروه اجتماعی ــ معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسانجنوبی از جمعآوری سه میلیارد و ۱۰۶ میلیون تومان زکات طی سال گذشته در استان خبر داد.
احمد رفیعی، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسانجنوبی در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی، با اشاره به جمعآوری سه میلیارد و ۱۰۶ میلیون تومان زکات طی سال گذشته در استان، اظهار کرد: از این مقدار 226 میلیون تومان زکات مال، یک میلیارد و 860 میلیون تومان زکات مستحبی، 656 میلیون تومان فطریه عام و سادات و 364 میلیون تومان مربوط به کفارات بوده است.
وی افزود: زکات جمعآوری شده در قالب کمکهای معیشتی در بین ۳۲۶۱۲ نفر، جهیزیه ۶۰ مورد، درمان ۴۵۱ نفر، تحصیلی ۵۳۹ مورد، احداث و مرمت ۱۳۱ واحد مسکونی، مسجد و حسینیه ۳۶ مورد، هزینه شده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسانجنوبی با بیان اینکه از مجموع اعتبارات زکات ۴۰ درصد پروژهای و ۶۰ درصد به نفع محرومان هزینه شده است، تصریح کرد: هماکنون ۵۷۷ عامل افتخاری و ۳۰۲ مبلغ افتخاری زکات و ۲۰۱ شورای زکات روستایی در استان با این نهاد همکاری میکنند.
رفیعی با اشاره به اجرای طرح شجره طیبه در استان، خاطرنشان کرد: از ابتدای این طرح 8100 درخت در استان پلاککوبی شده که عواید حاصل از فروش محصولات این درختان در راستای کمک به نیازمندان هزینه شده و درآمد حاصل از این طرح در سال گذشته، مبلغ 125 میلیون تومان بوده است.
انتهای پیام