کد خبر: 3807401
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲

مراسم تجلیل از اساتید برتر دانشگاه شهرکرد برگزار شد

مراسم تجلیل از اساتید برتر دانشگاه شهرکرد برگزار شد گروه اجتماعی ــ مراسم نکوداشت هفته معلم و تجلیل از اساتید نمونه و حائز رتبه‌های برتر کشوری دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، سعید کریمی، رئیس دانشگاه شهرکرد 9 اردیبهشت‌ماه در مراسم نکوداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید، با اشاره به درخشش این دانشگاه در عرصه علمی و پژوهشی کشور، اظهار کرد: دانشگاه شهرکرد به‌عنوان دانشگاه جامع استان، در جایگاه علمی خوبی میان دانشگاه‌های کشور قرار دارد و افتخارات متعددی نیز کسب کرده است.
وی با بیان اینکه مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد برای پنجمین سال متوالی رتبه نخست مراکز مشاوره دانشگاهی در کشور را کسب کرد، تصریح کرد: حضور اساتید این دانشگاه در همایش‌ها و کنفرانس‌های داخلی و خارجی و ارائه بالغ بر 600 مقاله پژوهشی از دیگر دستاوردهای دانشگاه بوده است.
کریمی در خصوص حضور این دانشگاه در عرصه کار و صنعت، بیان کرد: اساتید این دانشگاه به مبحث آموزش و پژوهشِ صرف اکتفا نکرده‌اند بلکه در حوزه کارآفرینی و فناوری و ارتباط دانشگاه با صنعت نیز گام‌های خوبی برداشته شده است.
رئیس دانشگاه شهرکرد با تأکید بر حضور همه‌جانبه اساتید این دانشگاه در صحنه‌های مختلف اجتماعی، اظهار کرد: در جریان سیلاب اخیر و خسارت به جمعی از هم‌وطنان در بخش‌هایی از کشور، اساتید این دانشگاه از یک تا 10 روز حقوق خود را برای کمک به سیل‌زدگان اختصاص دادند و محموله‌های کمک‌های غیرنقدی نیز از سوی دانشگاهیان به این مناطق ارسال شد.
در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین سعید صفی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با بیان اینکه عالم هستی پرورشگاه و همه موجودات تربیت‌پذیر هستند، اظهار کرد: بر اساس آموزه‌های قرآن، هیچ موجودی از تعلیم و تربیت مستثنی نشده و اولین معلم بشر، خداوند متعال است.
وی سختی امر تعلیم و تربیت را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: خداوند بهترین بندگانش را برای تربیت انسان‌ها انتخاب کرد و دلیل سختی این کار، پیچیدگی‌های فراوان وجود بشر و تغییر و تحول او در طی زمان است.
حجت‌الاسلام صفی شاگردپروری را مهم‌ترین رسالت اساتید عنوان و بیان کرد: رهبری نیز همواره بر این امر تأکید وافر دارند چرا که استاد، علاوه بر اشتغال به آموزش و پژوهش، باید اخلاق‌مدار باشد و بتواند شاگردان اخلاق‌مدار تربیت کند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با بیان اینکه در امر تولید مقاله و کتاب، نباید به ارتقا و ارزشیابی توجه شود، ادامه داد: هر مقاله و تولید علمی باید بتواند گرهی از مشکلات جامعه باز کند و در بطن جامعه کاربرد داشته باشد، ضمن اینکه اساتید در تبیین بیانیه «گام دوم» و ارائه راهکارهای اجرایی برای تحقق آن، نقش مهمی دارند.
وی در پایان با اشاره به مشکلات دانشگاه، خاطرنشان کرد: از مسئولان به ویژه استاندار انتظار می‌رود که در جهت فعالیت دوباره مرکز رشد در دانشگاه شهرکرد این دانشگاه را یاری کنند و مساعدت لازم در جهت وسیع‌سازی فضای دانشکده‌ها نیز انجام بگیرد ضمن اینکه از مجلس نیز انتظار داریم در امر تدوین و تصویب قوانین در جهت تأمین رفاه اساتید و اصلاح قوانین ارتقا گام مؤثر بردارد.

انتهای پیام

captcha