کد خبر: 3808911
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۳

سه باب کتابخانه در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

سه باب کتابخانه در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود گروه فرهنگی ــ مدیرکل نهاد کتابخانه‌‎های عمومی چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری جشنواره رضوی در استان و مشارکت مطلوب در این جشنواره، از راه‌اندازی سه باب کتابخانه در استان در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: شش شهر استان فاقد کتابخانه و سه شهر هوره، یان‌چشمه و فیل‌آباد جدیدالتأسیس هستند که لازم است کتابخانه در آن‌ها احداث شود.

راه‌اندازی سه باب کتابخانه در چهارمحال وبختیاری در آینده‌ای نزدیک

به گزارش ایکنا از چهار محال و بختیاری، فرهاد خلیل‌مقدم،  مدیرکل نهاد کتابخانه‌‎های عمومی چهارمحال و ،امروز، 15 اردیبهشت‌ماه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان، با اشاره به وجود 52 باب کتابخانه در سطح استان، اظهار کرد: در سال گذشته منابع موجود در کتابخانه‌های استان 855 هزار و 725 جلد، تعداد اعضا 410 هزار و 79 نفر، تعداد عضو کودک 149 هزار و 89 نفر و امانت یک ساله 748 هزار و 961 جلد کتاب بوده است.
وی افزود: در سال گذشته 13 هزار و 152 جلد کتاب توسط خیرین به کتابخانه‌های عمومی استان اهدا شد که بیشترین امانت در بخش‌های ادبیات، علوم اجتماعی، علوم محض، دین، فلسفه و روانشناسی بوده است.
خلیل‌مقدم در خصوص شاداب‌سازی و تغییر فضای معماری کتابخانه‌ها، تصریح کرد: از 52 باب کتابخانه 19 کتابخانه شاداب‌سازی و زیباسازی شده‌اند.
وی با بیان اینکه 42 درصد از کتابخانه‌های استان به wi-fi رایگان مجهز شده‌اند، بیان کرد: برای تجهیز مابقی کتابخانه‌ها به wi-fi رایگان 200 میلیون تومان اعتبار نیاز است.
مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان برگزاری بیش از چهار هزار عنوان برنامه فرهنگی شامل نشست‌های کتابخوان، برگزاری نمایشگاه و ...، برگزاری آیین 40 قلم با مشارکت تمامی دستگاه‌ها و اجرای تور کتابخانه گردی را از جمله برنامه‌‎های سال گذشته این اداره کل عنوان کرد.
وی در ادامه گفت: با توجه به سیل اخیر در برخی از استان‌های کشور، از سوی نهاد کتابخانه‌های استان در قالب طرح مهربانی 12 میلیون تومان اقلام از جمله اسباب‌بازی، کتاب کودک و لوازم نقاشی به استان خوزستان ارسال شد.
خلیل‌مقدم در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی در استان و مشارکت مطلوب در این جشنواره، تصریح کرد: موضوع امسال جشنواره علاوه بر زندگی‌نامه امام رضا(ع)، زندگی نامه حضرت معصومه(س)، حضرت شاهچراغ(ع) و امام جواد(ع) نیز به جشنواره افزوده شده است و امسال نیز شاهد رشد قابل ملاحظه افراد برای شرکت در این جشنواره خواهیم بود.
وی ادامه داد: برای شرکت در بخش مکتوب و الکترونیکی جشنواره 12 عنوان کتاب از سوی دبیرخانه معرفی شده است، همچنین بخش‌های جشنواره برای کودکان نقاشی، پویش کتابخوان مجازی و بخش معرفی متنی کتاب ویژه جوانان و بزرگسالان در نظر گرفته شده است.
مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان از راه‌اندازی سه باب کتابخانه در استان در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: شش شهر استان فاقد کتابخانه و سه شهر هوره، یان‌چشمه و فیل‌آباد جدیدالتاسیس هستند که لازم است کتابخانه در آن‌ها احداث شود.
انتهای پیام
captcha