کد خبر: 3815970
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶

فلسفه روز قدس حمایت از مظلومان در برابر ابر قدرت‌ها است

فلسفه روز قدس حمایت از مظلومان در برابر ابر قدرت‌ها است گروه سیاست و اقتصاد - فرماندار لردگان گفت: فلسفه روز جهانی قدس استکبارستیزی، طرفداری و حمایت از مظلومان در برابر زیاده‌خواهی ابر قدرت‌ها است تا مسلمانان ایستادگی خود را در برابر دفاع از حقوق مردم ستم‌دیده فلسطین اعلام کنند.

برهان حسین‌پور آقایی، فرماندار لردگان در راهپیمایی روز قدس در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: به فرمان تاریخی امام خمینی (ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز جهانی قدس روز مبارزه با استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونیستی نامگذاری شده است.
وی افزود: چندین سال می‌گذرد و همچنان سرزمین فلسطین توسط رژیم غاصب صهیونیستی اشغال شده و ستم‌های بسیاری علیه مردم مسلمان و مظلوم فلسطین انجام می‌دهند که امروز تمامی مسلمانان جهان برای حمایت و دفاع از مردم آن کشور به پا خواسته‌اند.
فرماندار لردگان گفت: فلسفه روز جهانی قدس استکبارستیزی، طرفداری و حمایت از مظلومان در برابر زیاده‌خواهی ابر قدرت‌ها است تا مسلمانان ایستادگی خود را در برابر دفاع از حقوق مردم ستم‌دیده فلسطین اعلام کنند.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با سراسر کشور مردم شهرستان لردگان نیز با حضور گسترده خود به منظور اعلام حمایت همه‌جانبه خود از مردم مظلوم فلسطین در این راهپیمایی شرکت کرده و مشت محکمی بر دهان یاوه‎گویان در راس آن‌ها آمریکای جنایت‌کار و رژیم غاصب صهیونیستی می‌زنند.
انتهای پیام

captcha