کد خبر: 3816057
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۷

شکل‌گیری نیروهای مقاومت؛ دستاورد عظیم انقلاب اسلامی

گروه سیاست و اقتصاد - نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه از دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی ایران، شکل‌گیری نیروهای مقاومت است، تصریح کرد: با تاسی از انقلاب اسلامی، نیروهای مقاومت شکل گرفت و توانستند مسلح شوند.

شکل‌گیری نیروهای مقاومت؛ دستاورد عظیم انقلاب اسلامی

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی حجت‌الاسلام‌والمسلمین عسگر دیرباز، نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، ظهر امروز، ۱۰ خرداد ماه، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ارومیه، اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب، زمانی‌که دولت‌های استعماری مشاهده کردند که با برقراری دولت عثمانی نمی‌توانند نفوذ بیشتری داشته باشند، کشورهای اسلامی را تکه‌تکه کرده و به بهانه استقلال، در قلب کشور اسلامی، غده سرطانی اسرائیل را ساختند.
وی افزود: مردمی که قرن‌ها در فلسطین با مسالمت کنار هم زندگی می‌کردند، برای تاسیس مسجدالاقصی آمدند و دشمنان اسلام نیز غده صهیونیستی را در کشورهای اسلامی ایجاد کردند تا هم بتوانند نفوذ و سیطره خود را گسترده کنند و هم اتحاد میان مسلمانان را بشکنند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دیرباز با اشاره به تاثیرات انقلاب اسلامی در منطقه تصریح کرد: از تاثیرات انقلاب اسلامی این بود که باعث به‌وجود آمدن وقایعی شد که استکبار متوجه شد که با معارف اسلام مواجه بوده و قدم به قدم تاکتیک‌های خود را تغییر دادند.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه از دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی ایران، شکل‌گیری نیروهای مقاومت است، تصریح کرد: با تاسی از انقلاب اسلامی، نیروهای مقاومت شکل گرفت و توانستند مسلح شوند، جمهوری اسلامی قصد سیطره بر کشورهای دیگر را ندارد و زمانی که از انرژی هسته‌ای استفاده می‌کند، مسئله صلح است و اکنون ایران به‌عنوان پشتیبان و حامی اصلی نیروهای مقاومت مطرح است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دیرباز به تاثیر شرکت در راهپیمایی روز قدس اشاره کرد و گفت: ملت ایران همراه با دیگر کشورهای اسلامی به میدان آمده تا نشان دهند که همیشه پشتیبان فلسطین بوده و نخواهند گذاشت که یک وجب از خاک فلسطین را از دست برود.
انتهای پیام

captcha