کد خبر: 3830599
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۰
حجت‌الاسلام مظفری‌نژاد بیان کرد:

تربیت بیش از 100 حافظ قرآن در نیروی دریایی ارتش

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس عقیدتی ـ سیاسی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه از مجموع 25 شرکت‌کننده در بخش بانوان شاغل و خانواده‌های مسابقات قرآن نیروی‌های مسلح، 22 نفر حائز رتبه برتر شدند، اظهار کرد: تاکنون بیش از 100 نفر از حافظان سه جزء تا کل قرآن در نداجا تربیت و پرورش یافته‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مظفری‌نژاد، رئیس عقیدتی ـ سیاسی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا با اشاره به درخشش خانواده‌های این نیرو در مسابقات قرآن نیروهای مسلح، اظهار کرد: مسابقات قرآن کریم ابتدا پس از برگزاری مرحله مقدماتی در تمامی مناطق و پایگاه‌های نداجا انجام می‌شود و نفرات برتر جهت کسب مقام در سطح ارتش شرکت می‌کنند که متشکل از نیروی زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی است. سپس، نفرات منتخب برگزیدگان سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش برای حضور در مسابقات نیروهای مسلح متشکل از ارتش، سپاه، وزارت دفاع و نیروی انتظامی اعزام می‌شوند.

وی با ذکر اینکه 25 نفر از مرحله سازمانی مسابقات از نیروی دریایی ارتش به مسابقات قرآن نیروهای مسلح راه پیدا کردند، بیان کرد: مسابقات قرآن نیروهای مسلح نیز با حضور منتخبان مسابقات قرآن از نیروهای وزارت دفاع، سپاه پاسداران، ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروی انتظامی و ستاد کل برگزار شد که از مجموع 25 شرکت‌کننده نداجا، 22 نفر حائز رتبه برتر و موفق شدند رتبه اول تا سوم را کسب کنند که بیشتر این افراد از خانواده‌ها (همسران، فرزندان دختر پسر پرسنل) بودند. همچنین تعداد شرکت‌کنندگان در بخش کارکنان پایور و وظیفه مسابقات قرآن نیروهای مسلح نیز قابل قبول بوده است.

مظفری‌نژاد با اشاره به طرح‌های قرآنی نداجا طی ایام سال، اضافه کرد: 13 طرح از سوی سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش تاکنون در قالب طرح‌های قرآنی مصباح به ادارات عقیدتی سیاسی نیروهای ارتش مصوب و ابلاغ شده است که شامل طرح‌های مختلف قرآنی و نهج‌البلاغه‌خوانی و نهج‌البلاغه‌دانی و کارهای فرهنگی و ... در گروه‌های مختلف شاغلین و بازنشسته‌ها و خانواده‌هاست که این طرح‌‌ها را به اجرا درمی‌آوریم.

وی با تأکید بر اینکه برنامه بازرسی از اجرای این طرح‌ها که در سطح یگان در حال انجام است، اظهار کرد: این طرح‌ها با تأثیرات و بازخوردهای خوبی میان خانواده‌ها و فرزندان کارکنان نیروی دریایی ارتش همراه بوده است، چنانکه شاهد رشد قاریان و مرتلان و افرادی در نداجا هستیم که علاقه‌مند به ترجمه و مفاهیم قرآن هستند.

رئیس عقیدتی ـ سیاسی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه یکی از رویکردهای طرح مصباح توجه به حفظ، تلاوت، ترجمه و تفسیر است، گفت: همچنین دارالتحفیظ‌هایی در سطح مناطق یکم، دوم، سوم و چهارم نداجا مستقر در بندرعباس، جاسک، کنارک و انزلی و مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) را در رشت داریم.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 100 نفر از حافظان سه جزء تا کل قرآن در نداجا تربیت و پرورش یافته‌اند، اظهار کرد: هنوز به نقطه مطلوب فعالیت‌های قرآنی در نیروی دریایی ارتش نرسیده‌ایم و در نیمه راه هستیم و در نظر داریم تا پس از چهار یا پنج سال به سهم نداجا در جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآن برسیم.
انتهای پیام

captcha