کد خبر: 3831825
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۱

تکلیف اصلی شیعیان؛ شناخت امامان و جایگاه آن‌ها

گروه فرهنگی- امام جمعه موقت شهرستان بیله‌سوار گفت: مهمترین تکلیف شیعیان در قبال امامان و پیشوایان دینی، شناخت و معرفت به مقام و جایگاه بلند امامت و ولایت معصومین(ع) و پیروی و اطاعت از دستوراتشان است.

تکلیف اصلی شیعیان؛ شناخت امامان و جایگاه آن‌هابه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام محمد جعفرزاده، امام جمعه موقت شهرستان بیله‌سوار، امروز، ۱۱ مردادماه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر بیله‌سوار ضمن تسلیت شهادت امام جواد(ع) اظهار کرد: اصلی‌ترین وظیفه ما در قبال امامان شناخت سیره آنان و معرفی صحیح و درست آموزه‌های دینی به جامعه اسلامی است.

وی با تبریک فرارسیدن اول ماه ذی‌الحجه سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) خاطرنشان کرد: ازدواج این دو بزرگوار علیرغم عمر کوتاه و پرخیر و برکت حضرت زهرا(س) از هر بعدی برای جامعه الگو به حساب می‌آید و سادگی زندگی این امامان همام باید در طول تاریخ سرمشق زندگی و تشکیل خانواده برای جوانان باشد، چرا که سبک این معصومان درسی است برای همه کسانی که بخواهند خوشبخت و سعادتمند زندگی کنند.

امام جمعه موقت بیله‌سوار فلسفه ازدواج را عاطفه، مهربانی، رحمت و آرامش است اعلام کرد و گف: در صورتی این اهداف تامین می‌شود که خانواده‌ها و زن و مرد مسلمان از الگوهایی، چون علی(ع) و فاطمه(س) درس زندگی بگیرند.

جعفرزاده تصریح کرد: اگر خانواده‌ها از این نوع زندگی فاصله بگیرند دچار پیامد‌های منفی همچون افزایش توقعات، آداب و رسوم نادرست، تجملات الگو گرفته از غربی‌ها و نهایتا جدایی و طلاق خواهند شد که متاسفانه آمار‌های نگران کننده طلاق نشات گرفته از همین تفکر است و باید در این راستا کار‌های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی توسط مسئولین انجام پذیرد.

وی با تبیین بحث حقوق بشر اسلامی و الزام پایبند بودن همه کشور‌های اسلامی به آن افزود: چهارده مرداد به عنوان روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی نامگذاری شده است و حقوق بشر همواره از موضوعاتی بوده که کشور‌های استعمارگر و زورمداران عالم از آن به عنوان حربه‌ای برای سلطه بر کشور‌های دیگر در طول تاریخ استفاده کرده‌اند.

امام جمعه بیله‌سوار ادامه داد: بر اساس همین دیدگاه‌ها و تجربه تلخ است که اعلامیه جهانی حقوق بشر از همان ابتدا با مخالفت جهان اسلام مواجه شد و با وجود تصویب مفاد حقوق بشر اسلامی، اما برخی از کشور‌های اسلامی همچنان به نقض این حقوق پرداخته و حتی مسائل صریحی مانند حرمت جان انسان‌ها که در قرآن و اسلام به آن پرداخته شده را نادیده می‌گیرند.

جعفرزاده تصریح کرد: عربستان به عنوان میزبان حرمین شریفین بزرگترین ناقض حقوق بشر اسلامی است و این در حالی است که نخستین اسناد مربوط به اعلامیه حقوق بشر اسلامی در مکه و طائف امضا شد، اما در این کشور اعدام‌های زیادی خارج از مبانی اسلام انجام می‌شود و امارات نیز با کشتار مردم بحرین یکی از ناقضان حقوق بشر اسلامی است.

امام جمعه موقت بیله‌سوار با اشاره به اعلام وزیر امور خارجه آمریکا برای سفر به تهران و مصاحبه با رسانه‌های ایرانی گفت: پمپئو نمی‌داند که در صورت حضور در ایران و مصاحبه با رسانه‌های ایرانی او در وضع دشواری قرار خواهد گرفت، بنابراین رسانه‌های ایرانی و مجموعه‌ای از خبرنگاران از تمامی جناح‌های سیاسی می‌توانند در یک عمل ابتکاری سوالات و مصاحبه‌های غیر حضوری با پمپئو را شفاف برای او بفرستند تا این دانش‌آموز مکتب جنگ و تحریم بتواند برای روز امتحان به اندازه کافی فرصت تقلب داشته باشد.

جعفرزاده با اشاره به کلنگ‌زنی درمانگاه تخصصی بیله‌سوار در دهم مرداد عنوان کرد: کلنگ این درمانگاه تخصصی در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ مترمربع و در زیربنای ۷۵۰ مترمربع دیروز به زمین زده شد که امیدواریم این پروژه مبارک هر چه زودتر به سر منزل مقصود برسد و مردم از نعمت این درمانگاه بهره‌مند شوند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره امام جمعه فقید بیله‌سوار حجت‌الاسلام اصغر جدایی احداث و افتتاح این درمانگاه را از دغدغه‌های آن مرحوم اعلام کرد و گفت: حجت‌الاسلام و المسلمین جدایی، امام جمعه محبوب و پر آوازه بیله‌سوار علیرغم اینکه وجود پر برکتشان در این دنیا نیست، ولی کار‌های خیری که پیگیری کردند هنوز هم در جامعه جلوه و نمود دارد و این درمانگاه حاصل پیگیری و دغدغه امام جمعه فقید این شهرستان است.

انتهای پیام

captcha