کد خبر: 3853780
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۷

۱۳ آبان برای همیشه به آمریکا ضربه زد

گروه سیاست و اقتصاد ــ امام جمعه بجنورد با بیان اینکه ۱۳ آبان برای همیشه به آمریکا ضربه زد، گفت: این روز ضربه‌ای سخت برای آمریکا بود که نتوانست قد راست کند.

۱۳ آبان برای همیشه به آمریکا ضربه زدبه گزارش ایکنا از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد 10 آبان‌ماه در نماز عبادی سیاسی جمعه با اشاره به فرارسیدن روز 13 آبان اظهار کرد: 13 آبان ضربه‌ای سخت برای آمریکا بود که نتوانست قد راست کند. ایران در این روز به فضولی‌های آمریکا پاسخ داد.

وی با اشاره به قانون کاپیتولاسیون و مخالفت امام خمینی(ره) در دوره قبل از انقلاب ادامه داد: البته اکنون این قانون در بسیاری از کشورها همچون برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس و عربستان حاکم است و آن‌ها اسیر آمریکا هستند.

یعقوبی به روز شهادت امام حسن عسگری(ع) و امامت امام زمان(عج) اشاره و اظهار کرد: عمر امام حسن عسگری(ع) از همه امام‌ها کمتر بوده و از سوی دیگر سختی‌هایی که این امام بزرگوار از دشمنان کشیدند بسیار بیشتر بود. امام حسن عسگری(ع) هم امامت کرد و هم امامت آینده را تنظیم و مدیریت کرد.

وی تأکید کرد: مردم آگاه باشند که آینده دین اسلام روشن است؛ چراکه مکتب ما کوثر و رو به گسترش است و سایر مکتب‌ها، ابتر هستند و از بین می‌روند. امام زمان(عج) متمم دین پیامیر اسلام(ص) است و با ظهور این امام بزرگوار، تلاش پیامبر اکرم(ص) و تمامی امامان کامل می‌شود.

امام جمعه بجنورد به پدافند غیرعامل نیز اشاره کرد و گفت: همان طور که در جبهه‌ها تلاش کردیم تا از دشمن ضربه نخوریم باید در سایر جنبه‌ها، ابعاد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ... نیز تلاش کنیم تا ضربه‌ای به ما وارد نشود. باید کشاورزی و صنعت را رونق دهیم تا در مقابل تحریم و تهدید دشمنان ضربه‌ناپذیر باشیم و در حوزه‌های اجتماعی برنامه‌های درستی داشته باشیم تا دشمنان نتوانند به ما خدشه‌ای وارد کنند.

وی با اشاره به روز وقف نیز اظهار کرد: وقف، موقت را به ابدیت تبدیل می‌کند، وقف کاری می‌کند که حساب‌ها مسدود نشوند بلکه حساب‌ها افتتاح می‌شوند.

انتهای پیام
captcha