کد خبر: 3854391
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
علیدادی‌سلیمانی اعلام کرد:

لزوم عزم جدی برای احیای وقف در جامعه

لزوم عزم جدی برای احیای وقف در جامعه گروه اجتماعی - امام جمعه کرمان با بیان اینکه برای احیای وقف در جامعه عزم جدی لازم است و همه باید مشارکت کنند گفت: ساختار وقف در هر جا که ایراد دارد باید اصلاح شود و بعضی قوانین در مورد وقف نیاز به اصلاحاتی دارد که باید بازنگری شود که وظیفه دولت و مجلس است.

به گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی امام جمعه کرمان امروز یکشنبه، 12 آباندر همایش متولیان موقوفات استان کرمان در اهمیت وقف گفت: اشخاصی مال خود را محبوس می‌کنند تا از منافع آن در راه خیر استفاده شود و باقیات و صالحاتی برای خود به جا می‌گذارند.
وی با بیان اینکه این افراد انسان‌های باهوشی هستند که نمی‌خواهند دستشان از دنیا کوتاه شود و بعد از آنها نیز خیر و نیکی به آنها برسد افزود: امام علی(ع) فرمود دوست واقعی کسی است که برادر دینی خود را در سه مقطع حمایت کند.
امام جمعه کرمان با اشاره به اینکه یکی از این مقاطع گرفتاری‌هاست که باید هوای برادر دینی خود را داشته باشیم بیان کرد: دومین نکته جایی است که برادر دینی ما حضور ندارد و پشت سر آن غیبتی می‌شود و باید بدانیم که نباید پشت سر آدم‌ها حرف زده و باید از انسان‌ها به نیکی یاد کنیم.
وی با بیان اینکه سومین مقطع بعد از مرگ است گفت: انسان‌ها از دنیا می‌روند و مال و ثروت و فرزندی از آنها به‌جا می‌مانند که وظیفه ما در برخورد با آنها بسیار سنگین است.
علیدادی‌سلیمانی با اشاره به اینکه در برابر وقف وظیفه ما بسیار سنگین‌تر است بیان کرد: اگر وقف بخواهد در گام دوم انقلاب پیشرفت جدی داشته باشد در سه حوزه باید کار اساسی شود که بعضی از این کارها وظیفه دستگاه‌ها و بعضی وظیفه افرادی است که متولی هستند.
وی با بیان اینکه برای احیای وقف در جامعه عزم جدی لازم است و همه باید مشارکت کنند اظهارکرد: ساختار وقف در هر جا که ایراد دارد باید اصلاح شود و بعضی قوانین در مورد وقف نیاز به اصلاحاتی دارد که باید بازنگری شود که وظیفه دولت و مجلس است.

انتهای پیام
captcha