کد خبر: 3859145
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۸

عیادت استاندار کهگیلویه‌وبویراحمد از مصدومان ناآرامی‌های اخیر

گروه فرهنگی ــ استاندار کهگیلویه‌و‌بویراحمد به همراه فرمانده انتظامی استان با حضور در منازل تعدادی از نیروهای انتظامی مصدوم در حوادث و ناآرامی‌های اخیر، از آن‌ها عیادت کرد.

رشادت نیروهای انتظامی آرامش را در کهگیلویه و بویراحمد حاکم کرد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌و‌بویراحمد، به نقل از روابط عمومی استانداری، حسین کلانتری، استاندار، امروز، سوم آذرماه در دیدار با خانواده نیروهای انتظامی مصدوم در حوادث و ناآرامی‌های اخیر، گفت: امنیت و آرامش حاکم بر استان مرهون جانفشانی‌ها، جسارت، شجاعت و وظیفه‌شناسی نیروهای امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی در استان است.

وی با تقدیر از تلاش شبانه‌روزی و مقتدرانه نیروهای مسلح اعم از بسیج، سپاه، نیروی انتظامی و سربازان گمنام امام زمان(عج) در جلوگیری و کنترل آشوبگران و اغتشاش‌گران در جریان ناآرامی‌های اخیر مبنی بر گران شدن قیمت بنزین، افزود: تلاش‌ها و جانفشانی این نیروها از بروز بحران و فاجعه بزرگ در برخی شهرهای استان جلوگیری کرد.

استاندار کهگیلویه‌و‌بویراحمد بیان کرد: این استان به نسبت سایر استان‌ها و مناطق مختلف کشور کمترین خسارات و ناآرامی‌ها را در جریان اعتراضات گرانی قیمت بنزین در یک هفته اخیر داشت و هم‌اینک آرامش و امنیت کامل بر این استان حاکم است.

رشادت نیروهای انتظامی، آرامش را در کهگیلویه‌وبویراحمد حاکم کرد

انتهای پیام
captcha