به گزارش ایکنا؛ مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای فرهنگی مردمی قرآن و عترت آذربایجان شرقی که به مدت یک ماه است مسئولیت را برعهده گرفته برنامههای این مرکز را بیان کرد.
مجید باوردی گفت: با توجه به تعدد مؤسسات و مراکز قرآنی در سطح استان، در مجموع تعداد 136 مؤسسه و تشکل قرآنی در استان به ثبت رسیدهاند که از این تعداد 100 مؤسسه فعال و بیش از 500 خانه قرآن شهری و روستای مشغول به فعالیت هستند.
وی ادامه داد: با توجه به گستردگی مراکز قرآنی در سطح استان، اتحادیه در یک ترسیم، آذربایجان شرقی را از نظر پوشش مؤسسات قرآنی به چهار جهت جغرافیایی تقسیم کرده و جلسات ویژهای را با مؤسسات هر منطقه برگزار میکند.
باوردی گفت: طی جلسه اخیر، که اتحادیه با مؤسسات و مراکز قرآنی منطقه جنوب غرب استان برگزار کرد، برخی از مسئولان، مدیران قرآنی و 20 مؤسسه حضور داشتند و به بررسی برخی از مشکلات آنان از جمله نبود مکان ثابت، معافیت مالیاتی، مسائل مالی و اقتصادی و ... پرداخته شد.
مدیرعامل اتحادیه با اشاره به اینکه رویکرد فعالیت در اتحادیه قرآنی استان براساس تعامل است، گفت: رویکرد اتحادیه تعامل با مؤسسات و تشکلهای قرآنی بوده و اولویت فعالیت این مرکز، حل و فصل مشکلات و تحقق مطالبات آنان است. اتحادیه در نظر دارد که دورههای تربیت مربی قرآن را از سوی مؤسسات و مراکز قرآنی برپا کند. همچنین اجرای طرح توانمندسازی مدیران مؤسسات از دیگر برنامههای اجرایی است.
باوردی در پایان بیان کرد: از آنجایی که برخی از مؤسسات قرآنی با مشکل مکان و نبود هزینههای پرداختی مواجه هستند، اتحادیه طی همکاری با اداره اوقاف و امور خیریه، برخی از مکانهای خالی از سکنه را به منظور پرهیز از تعطیلی مؤسسات، به آنان اختصاص داد. همچنین برای معافیت مالیاتی، رایزنیهایی با اداره مالیات استان صورت گرفت تا برخی از مشکلات برطرف شود.
انتهای پیام