کد خبر: 3859301
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲

حرکت جهادی؛ راهکار کاهش آسیب‌پذیری کشور در برابر فشارهای دشمنان

گروه سیاست و اقتصاد- رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه با روحیه بسیجی و حرکت جهادی می‌توان آسیب‌پذیری کشور در برابر فشار‌های دشمنان را کاهش داد، گفت: بسیج در تمامی حوزه‌ها آمادگی کشور در برابر دشمنان را بالا برده است.

حرکت جهادی آسیب‌پذیری کشور در برابر فشارهای دشمن را کاهش می‌دهدبه گزارش ایکنا از اردبیل، عزیز حبیبی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی، سوم آذرماه در نشست آزاداندیشی «رسالت بسیج در تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب» در دانشگاه محقق اردبیلی، اظهار کرد: یکی از مولفه‌های اثرگذار در امنیت و اقتدار کشورها، علم و فناوری است.

وی با اشاره به اینکه هر کس مسلط به علم باشد، می‌تواند بر رقبای خود چیره شود، تصریح کرد: مقام معظم رهبری دو نقش اساسی به دانشگاهیان تبیین کرد که یکی مرجعیت علمی و تولید علم بوده و دیگری تولید علم نافع است.

حبیبی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به دلیل ویژگی استکبارستیزی دشمنان زیادی دارد، ادامه داد: به دلیل این ویژگی استکبارستیزی، کشور ما مورد آماج سخت‌ترین فشار‌ها قرار گرفته است و دشمنان از هر فرصتی برای ضربه به ایران استفاده می‌کنند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: با روحیه بسیجی و حرکت جهادی می‌توان آسیب‌پذیری کشور در برابر فشار‌های دشمنان را کاهش داد و بسیج در تمامی حوزه‌ها آمادگی کشور در برابر دشمنان را بالا برده است.

حبیبی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، هفت محور را بیان کردند که اولین محور آن علم و فناوری است، تصریح کرد: معنویت و اخلاق، اقتصاد، مبارزه با فساد، عزت ملی و سبک زندگی از دیگر محور‌های گام دوم انقلاب اسلامی است که باید در تمامی این محور‌ها ورود کنیم.

 مرتضی ابراهیمی، عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس بسیج اساتید استان اردبیل نیز گفت: بسیج یکی از الزامات هویت‌طلبی و عزت‌خواهی مردم است.

وی با اشاره به محور‌های بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اضافه کرد: نکته اول در بخش دوم این بیانیه، علم است، اما صرف علم کافی نیست بلکه علم باید همراه با عدالت باشد و جامعه را به آینده امیدوار کند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه علمی که در درازمدت مفید نباشد، به درد جامعه اسلامی نمی‌خورد، اظهار کرد: خدمت، عدالت و تربیت سه ضلع مدنظر حضرت علی(ع) برای نظام اسلامی است.

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس بسیج اساتید استان اردبیل اضافه کرد: اگر سه ضلع مدنظر امیرالمومنین(ع) را سرلوحه کار خود قرار دهیم، می‌توانیم ادعا کنیم که در مسیر اسلام و اندیشه ناب محمدی گام بر می‌داریم.

حجت‌الاسلام بهنام علیپور، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز بیان کرد: علم سلطان است و هر کس بر علم مسلط باشد می‌تواند بر دشمنان مسلط شود.

وی با اشاره به اینکه اخلاص شاخصه اصلی بسیج بوده و بسیجیان با اخلاص کار می‌کنند، ادامه داد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری هر کسی که برای رفع مشکلات کشور تلاش کند، بسیجی است.

علیپور با اشاره به اینکه بسیج باید اطاعت آگاهانه و نشاط داشته باشد، تصریح کرد: برگزاری دوره‌های معرفت‌افزایی و بصیرت‌افزایی در سطح عالی می‌تواند راهگشا باشد.

اسماعیل گلی، مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: بسیج به عنوان نیروی برآمده از متن مردم رسالت سنگینی در تبیین بیانیه گام دوم انقلاب بر دوش دارد.

وی اضافه کرد: بسیج باید مراقب و مواظب باشد که بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از سند بالادستی به نگاه تشریفاتی و تزئیناتی نزول پیدا نکند.

گلی افزود: برای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باید تبیین این بیانیه به لایه‌های مختلف جامعه و پیگیری جهت عملیاتی شدن این اهداف دو راهبرد مهم بسیج در قبال این بیانیه باشد.

انتهای پیام
captcha