یکم بهمن؛ مهلت ارسال آثار به همایش ملی «سیره علوی»
کد خبر: 3867815
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵

یکم بهمن؛ مهلت ارسال آثار به همایش ملی «سیره علوی»

گروه معارف ــ مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش ملی «سیره علوی» تا اول بهمن‌ماه امسال است و مقالات برگزیده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام منتشر می‌شود.

یکم بهمن؛ زمان برگزاری همایش ملی «سیره علوی»به گزارش ایکنا از لرستان، برای یازدهمین سال متوالی است که همایش ملی «سیره علوی» در این استان برگزار می‏‌شود و امسال قرار است این همایش ملی چهاردهم اسفندماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با محوریت سلامت در شهر خرم‎آباد برگزار شود.

مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش تا اول بهمن‌ماه امسال است و مقالات برگزیده ضمن نمایه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC در قالب لوح فشرده چاپ و مقالات برتر در روز همایش ارائه و از برگزیدگان تجلیل می‌شود.

از محورهای این همایش ملی می‎توان به سلامت جسمی در سیره علوی، سلامت روح و روان در سیره علوی، سلامت اعتقادی، اخلاقی و تربیتی در سیره علوی و سلامت اقتصادی و اجتماعی در سیره علوی اشاره کرد.

از موضوعات محور اول می‎توان به اهمیت سلامت جسمی از نگاه امام علی(ع)، تغذیه و سلامت در کلام امام علی(ع)، بهداشت جسمی در سیره علوی، تأثیر سلامت جسم بر روح و روان از منظر امیرالمؤمنین(ع) و تغذیه در گروه‌های آسیب‌پذیر در سیره علوی اشاره کرد، همچنین موضوعات محور دوم نیز شامل حیات طیبه از منظر امام علی(ع)، راهکارهای رشد شخصیت در نهج‌البلاغه، بهداشت روانی و روانشناسی سلامت در سیره علوی، تأثیر متقابل سبک زندگی، سلامت روحی و روانی در احادیث علوی، آسیب‌شناسی سلامت روح و روان از نگاه امام علی(ع) و بررسی نظرات روانشناسی و جامعه‌شناسی در باب سلامت با تأکید بر سیره علوی است.

از عناوین و موضوعات محور سوم نیز می‎توان به راهکارهای تحقق سلامت معنوی از منظر امام علی(ع)، تأثیر و تأثر اخلاق، رفتار و اعتقاد در بیان امیرالمؤمنین(ع)، رفتار مطلوب سیاسی در سیره علوی، فرهنگ نقد و گفت‌وگو در سیره علوی، تعامل حاکمیت با مردم و نخبگان در حکومت امام علی(ع) و راهکارهای عملی تأمین سلامت اداری، اجتماعی و سیاسی در سیره علوی اشاره کرد.

همچنین موضوعات محور چهارم نیز شامل نشاط و شادابی و رابطه آن با سلامت اجتماعی و اقتصادی در کلام امام علی(ع)، رفتار اجتماعی و اقتصادی شهروندی و سلامت جامعه در احادیث امام علی(ع)، نقش تاب‌آوری اجتماعی و مقاومت اقتصادی بر سلامت جامعه در سیره علوی، نقش کارگزاران اجتماعی و اقتصادی بر سلامت جامعه در حکومت علوی، سرمایه اجتماعی و سلامت جامعه در نهج‌البلاغه و رابطه ساختار اجتماعی و اقتصادی با سلامت جامعه از نگاه امام علی(ع) است.

انتهای پیام
captcha