به گزارش ایکنا از خراسانجنوبی، به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی مراسم محوری بزرگداشت شهيد سردار سپهبد حاج قاسم سليماني و شهداي مقاومت در مراکز شهرستانها را اعلام کرد.
این مراسم در شهرستان بیرجند ساعت 18 امروز در حسینیه جماران، در شهرستان طبس، 17 دیماه ساعت 17:30 ، در شهرستان نهبندان ساعت 9:30 امروز در مزار شهدای گمنام و در قاین امروز ساعت 17:30 در مسجد غدیر برگزار خواهد شد.
همچنین بزرگداشت سردار شهید سلیمانی و شهدای مقاومت در در شهرستان درمیان ساعت 9 امروز در مسجد محمد رسولالله(ص)، در شهرستان زیرکوه امروز در مصلای نماز جمعه ساعت 9، در شهرستان بشرویه یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه ساعت 18 در هیئت صاحب الزمانی (عج)، مسجد جامع میدان و هیئت فاطمیه، در شهرستان سربیشه ساعت 8 امروز در مهدیه، در سرایان ساعت 17:30 در مصلای نماز جمعه و در شهرستان خوسف ساعت 18:30 دوشنبه 16 دیماه در هیئت حسینی این شهرستان برگزار خواهد شد.
بامداد جمعه ۱۳ دی ماه سردار سرلشکر قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه به همراه ابومهدی المهندس معاون الحشد الشعبی و چند نفر از اعضای این سازمان در حمله تروریستی نیروهای امریکایی در بغداد به شهادت رسیدند.
انتهای پیام