
به گزارش ایکنا از کهگیلویهوبویراحمد، هادی زارعپور، مدیرکل آموزش و پرورش این استان، امروز، 22 دیماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: آیین جشن «انتقام سخت» در اقدامی خودجوش در برخی مدارس پسرانه و دخترانه مقاطع متوسطه اول و دوم استان برگزار شد.
وی افزود: معلمان و دانشآموزان دورههای تحصیلی متوسطه اول و دوم مناطق شهری و روستایی کهگیلویه و بویراحمد به طور گسترده در این آیین حضور داشتند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اضافه کرد: شرکت کنندگان در این آیینهای جشن علاوه بر گرامیداشت یاد و خاطره سردار قاسم سلیمانی خوشحالی خود را از انتقام سخت ایران از آمریکای جنایتکار اعلام کردند.
زارعپور بیان کرد: افراد شرکتکننده در این آیینها با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود را از استکبار جهانی به ویژه آمریکای تروریست نشان دادند.
انتهای پیام