کد خبر: 3875614
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۵

انقلاب اسلامی، تحولی عظیم برای کشور ما بود

انقلاب اسلامی، تحولی عظیم برای کشور ما بود گروه سیاست و اقتصاد ــ استاندار کرمان گفت: ما باید شکرگزار خداوند برای نعمت انقلاب باشیم، انقلاب اسلامی یک تحول عظیم برای کشور ما بود.

به گزارش ایکنا از کرمان، محمدجواد فدایی، استاندار امروز شنبه، 12 بهمن‌ماه در مراسم گرامیداشت 12 بهمن سالروز ورود حضرت امام خمینی(ره) به میهن اسلامی در مصلی امام علی(ع) شهر کرمان با تبریک سالروز ورود امام(ره) به میهن اسلامی گفت: ما باید شکرگزار خداوند برای نعمت انقلاب باشیم و انقلاب اسلامی یک تحول عظیم برای کشور ما بود.

وی با اشاره به اینکه امام(ره) با شعار حاکمیت دین همه را دعوت به انقلاب کردند و از نظر امام هدف انقلاب حاکمیت اسلام بود، افزود: مقام معظم رهبری نیز در درجه اول حاکمیت اسلامی را هدف انقلاب بیان کردند.

فدایی با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که همواره مورد توجه ملت‌ها و حاکمان بوده بحث توسعه است، بیان کرد: شاخص توسعه، کیفیت زندگی مردم است و مهم‌ترین بعد توسعه را توسعه اقتصادی می‌دانند اما در دنیا کشورهایی که فقط به‌دنبال توسعه اقتصادی بودند با شکست روبه‌رو شدند.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه توسعه فرهنگی بر توسعه اقتصادی مقدم است و ملتی پیروز است که فرهنگ خود را توسعه بدهد، تصریح کرد: فرهنگ و هنر بنیان جامعه را پی‌ریزی می‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه خداوند از هر چه انجام می‌دهیم آگاه است و باید رفتار ما همراه با تقوا باشد، گفت: امروز به‌شدت به مشارکت در توسعه نیاز داریم و همه باید با هم‌ همکاری کنیم و در سرمایه‌گذاری، حل مشکلات مردم و سایر موارد باید به یکدیگر کمک کنیم.

فدایی با اشاره به اینکه یکی از مصادیق مشارکت حضور در انتخابات است که وظیفه انقلابی، سیاسی و اجتماعی همه ما است، بیان کرد: امسال سال رونق تولید نامگذاری شده است و تولید در بخش صنعت، معدن و کشاورزی در استان کرمان را پیگیری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در بخش معدن و صنایع معدنی موفقیت‌های خیلی خوبی در استان کرمان داشته‌ایم که نتیجه آن تولید، درآمد و اشتغال بیشتر است، گفت: 981 پروژه با سرمایه‌گذاری 12 هزار و 300 میلیارد تومان در سفر رئیس‌جمهور به کرمان افتتاح و 76 پروژه نیز در این سفر عملیات اجرایی آن آغاز شد.

استاندار کرمان با بیان اینکه 267 پروژه توسط بخش خصوصی و 523 پروژه با اعتبار دولتی در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: در شهربابک پروژه‌ای با اعتبار سه هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و اشتغالزایی 500 نفر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه امروز زنجیره تولید فولاد در استان تکمیل شده و استخراج مواد معدنی در کرمان در سال‌های اخیر دو برابر شده است، گفت: پنجره واحد سرمایه‌گذاری استان فعال است و مجوزها در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر می‌شود.

فدایی با بیان اینکه بعضی پروژه‌هایی که امکان اجرای آن‌ها در کرمان وجود دارد احصا شده و زمین اختصاص داده شده است، افزود: سرمایه‌گذاران می‌توانند مراحل کار خود را به پیش ببرند.

وی با اشاره به اینکه تولید محصولات کشاورزی در استان 60.5 میلیون تن در سال است که بسیار تولید خوبی است و در سال 27 هزار میلیارد تومان ارزش ریالی دارد، تأکید کرد: باید از این ظرفیت استفاده کنیم و تا سرمایه‌گذاری استان کرمان بهینه شود.

انتهای پیام
captcha