کد خبر: 3875617
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۱
از امروز؛

دوره آموزشی «مادران ایرانی- مربی قرآنی» در چهارمحال‌وبختیاری برگزار می‌شود

دوره آموزشی «مادران ایرانی- مربی قرآنی» در چهارمحال‌وبختیاری برگزار می‌شود گروه فعالیت‌های قرآنی ـ مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال‌وبختیاری گفت: دوره آموزشی «مادران ایرانی- مربی قرآنی» همزمان با دهه فجر، از امروز لغایت 16 بهمن‌ماه از ساعت 9 الی 11 در سالن کنفرانس اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرکرد برگزار می‌شود.

دوره آموزشی « مادران ایرانی- مربی قرآنی» در چهارمحال‌وبختیاری برگزار می‌شود

محمدرضا مظاهری، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: دوره آموزشی «مادران ایرانی- مربی قرآنی» در راستای «طرح ملی کوثر رسالت» ویژه بانوان با حضور استاد مهدی فاضلی، تکنولوزیست آموزشی و کارشناس ارشد روانشناسی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه شرکت کنندگان این دوره در پایان طرح گواهی‌نامه پایان دوره معتبر دریافت می‌کنند، گفت: محتوای این کارگاه موضوعاتی از قبیل حفظ قرآن با بازی، دعوت خوش کودکان به نماز، زنگ دوستی با کودک و حذف پرخاشگری، کودک قانونمند، مقابله با بدرفتاری‌های کودک، کودک باهوش و پاسخ به سؤالات کودک، همایش شهر نماز، همایش حفظ قرآن با بازی ویژه کودکان است که به صورت رایگان برپا خواهد شد.

مظاهری گفت: این دوره همزمان با دهه فجر از امروز لغایت 16 بهمن‌ماه از ساعت 9 الی 11، در سالن کنفرانس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برپا می‌شود و شرط حضور در این کارگاه این است که مادران باید فرزندان زیر 10 سال داشته‌باشند.

انتهای پیام
captcha