مصوبه مجلس عراق یکی از برکات شهدای مقاومت بود | آمریکا در راه‌اندازی فتنه در عراق ناکام ماند
کد خبر: 3877500
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۷
امام جمعه نجف اشرف؛

مصوبه مجلس عراق یکی از برکات شهدای مقاومت بود | آمریکا در راه‌اندازی فتنه در عراق ناکام ماند

امام جمعه نجف اشرف در دیدار با رئیس جامعة المصطفی(ص) العالمیة بیان کرد: یکی از برکات و ثمرات خون شهیدانی همچون حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس تصویب مصوبه مجلس عراق در اخراج باقی‌مانده نظامیان امریکا از عراق است.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین صدرالدین قبانچی، امام جمعه نجف اشرف در دیدار با رئیس جامعةالمصطفی(ص) العالمیة اظهار کرد: استکبار جهانی داعش را آوردند و ماه‌های مدیدی زمین عراق تحت سیطره داعش بود. آن‌ها جنگ واقعی را با اعلام خلافت به راه انداختند که بحمدالله با عشق امام حسین(ع) و شعار «هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة» و قهرمانان انقلاب با امر مرجعیت در مقابل داعش به پیروزی رسیدند.

وی گفت: پس از این پیروزی توطئه بزرگ آمریکا در عراق با شکست مواجه شد. تا جایی که ترامپ ناچار شد با سفر به عربستان ریاست یک نشست اسلامی را با حمایت عربستان به عهده بگیرد تا آبروی از دست رفته خود را به دست بیاورد.

قبانچی افزود: امروزه به فتنه داخلی رسیدیم. نه داعش توانست ما را شکست دهد و نه فتنه طائفی. دشمن تلاش کرد که بین خود شیعیان فتنه ایجاد کنند که بحمدالله در این فتنه اخیر نیز پیروز شدیم. فتنه اخیر به پایان رسید. اخیراً ملت عراق در بغداد با حضور بیش از سه میلیون نفر فریاد زدند که آمریکا باید از عراق بیرون برود.

امام جمعه نجف بیان کرد: دشمن اصلی ما آمریکا و اسراییل است. گروه‌های حشدالشعبی پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی به صورت با هم متحد شدند و وحدت را بین خود ایجاد کردند و در مقابل خطر واقعی پیش روی عراق متحد شدند و پارلمان عراق نیز به سرعت به خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق رای داد و این‌ها از دستاورد‌های انقلاب اسلامی است.

وی با ذکر اینکه مدیون خون این شهدا هستیم، گفت: در تمام این پیروزی‌ها، سردار سلیمانی کاملا مؤثر بود. وی هم در مقابل داعش و هم در مقابل فتنه داخلی تأثیرگذار بود و در مقابل فتنه داخلی ایستاد و نقش مثبتی ایفاد کرد.

استاد حوزه علمیه نجف تقدیر از جمهوری اسلامی گفت: نکته دیگر آن است که فتنه دشمنی بین ایران و عراق نیز به شکست انجامید و دشمنان نتوانستند بین دو ملت تفرقه ایجاد کنند و در این فتنه نیز پیروز شدیم و شاهد تشییع باشکوه شهدا در ایران و عراق بودیم. امروزه مردم عراق در میدان‌های شهر‌ها خواهان خروج آمریکا از عراق هستند و این نشانه شکست دشمن در ایجاد فتنه داخلی است. آیت‌الله سیستانی در بیانیه اخیر خود خواستار استقلال عراق و حفظ حاکمیت ملی عراق و عدم دخالت دشمنان و بیگانگان در این کشور شد.

قبانچی در بخش دیگری از سخنانش با تشکر از جامعةالمصطفی(ص) به دلیل نشر آموزه‌های ناب اسلامی، گفت: امیدواریم آثار و برکات حرکت‌های نابی همچون خط‌مشی المصطفی(ص)، در دنیا انتشار یابد و جهانیان بیش از پیش با حقایق دین مبین اسلام آشنا شوند.

وی با اشاره به انتشار معارف ناب اسلامی در جهان، اظهار کرد: روزی که صدام سقوط کرد، دو خط‌مشی در عراق بود؛ خط‌مشی اول تسلیم در برابر استکبار جهانی را تبلیغ می‌کرد و خطمشی دوم، خط استقلال، مقاومت و حاکمیت مردم بود که بحمدلله پیروز شده است.

امام جمعه نجف با اشاره به وضعیت کنونی عراق و دسیسه‌های بیگانگان برای افزایش تنش و ناآرامی، گفت: با وجود اغتشاشاتی که بیگانگان می‌کوشیدند به جامعه عراق تزریق کنند، رویکرد استقلال‌خواهی و حاکمیت مردم تجلی یافته است.

وی با اشاره به ناامیدی دشمنان از مقابله ملت و دولت عراق با ایران اسلامی، تصریح کرد: عراق مستعمره امریکا نیست و در تعیین سیاست‌هایش مستقلانه تصمیم می‌گیرد؛ به همین دلیل، تقویت فتنه‌های مختلف همواره مورد توجه استکبار جهانی بوده است. ملت عراق مدیون افرادی مانند شهید حاج قاسم سلیمانی است، زیرا نقش محوری در نابودی فتنه‌ها، گسترش و پیروزی اسلام ناب محمدی (ص) داشت.

وی یکی از برکات انقلاب اسلامی را تقویت حوزه‌های علمیه و تربیت خیل کثیری از طلاب علوم دینی برشمرد و بار دیگر، از زحمات المصطفائیان در عرصه‌های دینی و فرهنگی تقدیر کرد.

در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی نیز ضمن خیرمقدم تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران، برای ملت‌های منطقه تحولی شگرف به شمار می‌رفت و فصل جدیدی پیش روی جهانیان گشود. این انقلاب منحصر به ملت ایران نیست و به همه عالم تعلق دارد.

رئیس جامعةالمصطفی تصریح کرد: غریبه‌ها نباید برای سرنوشت ملت‌های منطقه تصمیم بگیرند و استقلال در تصمیم‌گیری و اداره امور هر کشور، به ملت و دولت خود آن کشور مربوط است. ما همسایه یکدیگر هستیم و تاریخ و سرنوشت ما به هم گره خورده است. با این حال، حکومت‌هایی از هزاران کیلومتر دورتر به منطقه آمده‌اند و قصد دارند برای ما تصمیم‌گیری کنند. تا زمانی که این افراد در منطقه ما حضور داشته باشند، منطقه روی خوش نخواهد دید.

عباسی با اشاره به طرح جدید استعمار، موسوم به «معامله قرن»، اظهار کرد: آنان غده‌ای سرطانی در منطقه ایجاد کرده‌اند و انتظار دارند ملل منطقه این امر را بپذیرند.

وی جریان تکفیری را دست‌پرورده غریبه‌های حاضر در منطقه ارزیابی کرد و با تقبیح پروژه «خاورمیانه جدید»، گفت: در این مدت، خون ده‌ها هزار نفر از مسلمانان بر زمین ریخته شده است. بیگانگان همواره از جریان‌های تکفیری حمایت کرده‌اند و در حال حاضر، به دنبال خلق فتنه‌های جدید در منطقه هستند.

رئیس جامعةالمصطفی(ص) با بیان اینکه منشأ تفکر جریان تکفیری، وهابیت است، بیان کرد: نیاز داریم بیشتر با هم ارتباط داشته باشیم. ملت‌های منطقه باید همراه با هم، در برابر این فتنه‌ها بایستند. در این باره، حوزه‌های علمیه و نخبگان نقش ویژه‌ای دارند.

عباسی افزود: ارتباط و همکاری علما و حوزه‌های علمیه در حل مشکلات کنونی منطقه، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است. مسائلی که امروز گریبان مردم منطقه را گرفته، نیازمند همراهی و همکاری نخبگان و علماست.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و دستاورد‌های جامعةالمصطفی(ص)، گفت: حوزه‌های علمیه اصلی جهان اسلام، مانند حوزه علمیه نجف و قم، بُعد بین‌المللی داشته‌اند. این رویکرد بین‌المللی در حوزه قم بسیار چشمگیر بوده است. پس از انقلاب اسلامی، به فرمان امام خمینی (ره)، شورای سرپرستی طلاب غیرایرانی راه‌اندازی شد و در ادامه و پس از تلفیق دو سازمان بزرگ، جامعةالمصطفی(ص) به وجود آمد.

رئیس جامعةالمصطفی(ص) با اشاره به تعداد دانش‌پژوهان المصطفی(ص) و نمایندگی‌های آن در داخل و خارج کشور، اظهار کرد: با وجود اینکه المصطفی(ص) مروج مکتب اهل بیت(ع) شمرده می‌شود، با آغوش باز پذیرای پیروان دیگر مذاهب اسلامی است و آموزه‌های دینی را با رویکرد تقریبی ارائه می‌دهد.

عباسی با تأکید بر لزوم تقریب مذاهب اسلامی و تقویت روحیه برادری پیروان مذاهب اسلامی، بیان کرد: با توجه به تنوع نیاز‌ها و تکثر ملیت‌های مشغول به تحصیل در جامعةالمصطفی(ص)، دانش‌پژوهان این نهاد بزرگ بین‌المللی به رشته‌های جدید نیاز دارند؛ از این رو، جامعةالمصطفی(ص) کوشیده است رشته‌های متعدد و متنوع آموزشی ارائه دهد.

وی با بیان این که رشته‌های ارائه‌شده در المصطفی(ص) شامل رشته‌های علوم اسلامی و علوم انسانی با گرایش اسلامی است، ابراز کرد: امیدواریم ارتباطات بین ملت‌ها، علما و نخبگان را هر چه بیشتر تقویت کنیم.

انتهای پیام
captcha