کد خبر: 3886708
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۲
مصطفی جمالی خبر داد:

بیش از 112 میلیارد تومان کمک خیرین برای مقابله با کرونا

مدیرکل خیرین و مؤسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت با اشاره به بیش از 112 میلیارد تومان کمک‌های خیرین برای مقابله با کرونا در کشور، جلوه‌های مسئولیت اجتماعی را در زمان شیوع این بیماری تشریح کرد.

دوم فروردین//بیش از 112 میلیارد تومان کمک خیرین برای مقابله با کرونا/ جلوه‌های مسئولیت اجتماعی در زمان همه‌گیری کووید19مصطفی جمالی، مدیرکل خیرین و مؤسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اهمیت مسئولیت اجتماعی در زمان شیوع کرونا، اظهار کرد: یکی از اصول مسئولیت‌ اجتماعی در زمان بیماری‌های همه‌گیر، حفاظت فردی برای مراقبت از خود و دیگران در برابر بیماری است. بر این اساس مردم باید در خانه بمانند؛ چراکه اگر این کار را انجام ندهند و جزء افرادی باشند که مبتلا بوده و فاقد علامت باشند، بیماری را به دیگران منتقل می‌کنند.

جمالی با بیان اینکه مردم نباید به مسافرت بروند، گفت: افراد باید از دیدوبازدید بزرگان فامیل بپرهیزند؛ چراکه این افراد بیشتر در معرض خطر هستند و با تلفن، فضای مجازی و به هر شکل دیگری که امکان دارد، عرض تبریک‌ عید و احوال‌پرسی را انجام دهند.

وی یادآور شد: مردمی که در منزل هستند، علی‌رغم اینکه نگرانی در مورد آن‌ها کمتر است، باز هم اصول بهداشتی را رعایت کرده و قبل و پس از غذا دست‌ها را شسته و چنانچه بنا بر اضطرار برای خرید کردن بیرون می‌روند، حتماً در ورود به خانه اصول ایمنی را رعایت کنند. مردم با عمل به مسئولیت اجتماعی خود و رعایت این اصول کمک می‌کنند تا بسیار سریع‌تر شیوع این بیماری کاهش یابد.

مدیرکل خیرین و مؤسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت یادآور شد: بخشی از مسئولیت اجتماعی نیز از طریق خیرین محقق می‌شود. در بحران اخیر، کمک‌های زیادی از سوی خیرین به نظام سلامت انجام شده است. طبق برآورد اولیه، موارد ثبت شده کمک خیرین در کشور ۱۱۲ میلیارد تومان بوده است، هر چند عدد بسیار بزرگتر از این‌هاست و نتوانسته‌ایم همه را ثبت کنیم.

جمالی با اشاره به مسئولیت اجتماعی بخش خصوصی در زمان بحران، گفت: بخش خصوصی و اتاق بازرگانی با آغاز شیوع کرونا نیز ورود بسیار خوبی به ویژه در استان‌هایی مانند تهران و اصفهان داشته است، برای مثال گروه صنعتی گلرنگ حدود ۵۰ دستگاه کمک تنفسی خریداری کرده و هزینه تولید یک میلیون ماسک را پرداخته و دستگاه اکسیژن‌ساز برای بیمارستان زعیم پاکدشت خریداری کرده است.

وی با بیان اینکه بخشی دیگری از مسئولیت اجتماعی از سوی ارگان‌های مختلف و سازمان‌های مردم‌نهاد محقق می‌شود، ابراز کرد: سازمان‌ها می‌توانند در زمان بحران ضمن کمک‌رسانی‌های داوطلبانه به نظام سلامت، در اموری مانند آموزش، نظارت و فرهنگسازی فعالیت کنند. از آغاز همه‌گیری کووید ۱۹ در ایران، سازمان‌های مردم‌نهادی مانند شبکه سرطان، شبکه محیط زیست و ... در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی فعال شده‌اند و در بازرسی و نظارت‌ها نیز کمک می‌کنند.

جمالی در پایان تصریح کرد: گروه‌های مختلفی وارد میدان شده و بسیاری دیگر نیز به آن‌ها خواهند پیوست. طی ۵ سال اخیر حتی در جریان سیل و زلزله‌هایی که رخ داد چنین مشارکتی مشاهده نشده است و اینها جلوه‌های مسئولیت اجتماعی در زمان کرونا هستند.
انتهای پیام
captcha