کد خبر: 3893977
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷

چراغ مساجد خراسان‌شمالی در ماه مبارک رمضان روشن است

مدیرستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی گفت: با توجه به وجود بیماری کرونا و تعطیلی برنامه‌های جمعی و گردهمایی‌ها در مساجد، اما همچنان با روحیه مؤمنانه، همدلی و عزم خلل‌ناپذیر اهالی مسجد، چراغ مساجد روشن است.

چراغ مساجد خراسان‌شمالی در ماه مبارک رمضان روشن استهاشم شیرازیان، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان شمالی، با اشاره به تهیه و توزیق بسته‌های ارزاق ویژه خانواده‌های نیازمند، اضافه کرد: تهیه و توزیع بسته‌های ارزاق در بین نیازمندان، از برنامه‌های محوری و حاصل تلاش‌های فعالان کانون‌ها و تعامل ارکان مسجد در نقاط مختلف استان بوده است.

مدیرستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی با تأکید براینکه برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان در راستا تصمیمات ستاد مقابله به کرونا است، افزود: بچه‌های مساجد با توجه به شرایط کنونی جامعه با برنامه‌های جدیدی که در نظر گرفتند، نگذاشتند که چراغ مساجد در ماه مبارک رمضان خاموش بماند.

وی افزود:  فعالان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان با لبیک به ندای رهبری و انتشار فراخوان کمک‌های همدلانه و مؤمنانه و شکل‌گیری و اجرای رزمایش همدلی را اطلاع‌رسانی کردند که این کمک‌های جمع‌آوری شده هم‌اکنون در قالب بسته‌های ارزاق در حال توزیع بین خانواده‌های نیازمند است و تا پایان ماه رمضان نیز ادامه خواهد داشت.

شیرازیان با اشاره به اجرای طرح مجازی«زائر کوچولو»به همت کانون فرهنگی و هنری محبان الزهرااسفرای، بیان کرد: این طرح مسابقه عکاسی و در قالب پویشی مجازی برنامه‌ریزی شده و والدین می‌توانند تصاویری از کودکان خود را به عنوان زائر کوچکی که ماه رمضان را با یاد شهدا آغاز می‌کنند، ارسال کنند. 

وی افزود: این تصاویر مربوط به حین عرض ارادت کودکان به عکس و تمثال مبارک شهدا در خانه است و علاقه‌مندان می‌توانند به شماره ۰۹۳۹۵۴۸۳۶۵۱  از طریق تلگرام ارسال کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی در بخش دیگر به اجرای طرح ملی تفسیر کوتاه قرآن کریم ویژه فعالان کانون‌های مساجد اشاره کرد و توضیح داد: این طرح از سوی ستاد کانون‌های مساجد کشور تدوین شده و شامل ۳۰ مسابقه روزانه از آیات جزء هفتم قرآن کریم است که محتوای آن در قالب اینفوتایپ، موشن گرافی و فایل pdf در ۳۰ درس ارائه می‌شود.

شیرازیان افزود: بر اساس اعلام معاونت فرهنگی ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور علاقه‌مندان با ورود به سامانه بچه‌های مسجد  علاوه بر شرکت در این مسابقه و حضور در مرحله قرعه‌‎کشی، می‌توانند برای کانون خود امتیاز کسب کنند.

وی با بیان اینکه برای شرکت‌کنندگان در این طرح آزمون نهایی برگزار می‌شود، در تکمیل آن گفت: آزمون نهایی این مسابقه، 8 خرداد ماه از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ از طریق سامانه «بچه‌های مسجد» برگزار و در پایان به 10 نفر جوایز نقدی اهدا می‌شود.

انتهای پیام
captcha