کد خبر: 3898827
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۹

لبیک به ندای رهبر / وقتی کرونا بهانه‌ای برای مهربانی می‌شود

استانداری خراسان‌جنوبی با همکاری نهادهای حمایتی در ماه رمضان امسال، بسته‌های معیشتی را تهیه و قصد دارد بین نیازمندان و افراد آسیب‌دیده از کرونا توزیع کند.

لبیک به ندای رهبر / وقتی کرونا بهانه‌ای برای مهربانی می‌شودحال و هوای ماه رمضان عجیب دلنشین است. انسان یاد کودکی‌اش می‌افتد، آن سفره‌های بی ریا، آن توجه به همسایه‌ها در زمان افطار، بردن افطاری در خانه همسایه نیازمند و روزهایی از جنس همدلی.

گویی رمضان، همیشه برایمان تمرین انسانیت و بردباری بود، انگار در این ماه بیشتر یادمان می‌افتد که همسایه‌مان دست تنگ است، انگار صمیمیت‌ها بیشتر بود، زندگی آسان‌تر می‌شد و دل‌ها نزدیک‌تر.

امسال نیز رمضان از راه رسیده، رمضانی که شاید با تمام رمضان‌های عمرمان فرق دارد، فرقش در بحرانی است که چند ماهی است ایران را درگیر کرده و به زندگی بسیاری از خانواده آسیب‌زده، آسیبی که گویی باید در رمضان بیشتر از هر زمانی ترمیم شود.

استانداری خراسان‌جنوبی با همکاری نهادهای حمایتی در ماه رمضان امسال، بسته‌های معیشتی را تهیه و قصد دارد بین نیازمندان و افراد آسیب‌دیده از کرونا توزیع کند.

از روز گذشته کار توزیع این بسته‌ها آغاز شد. همه مراحل با هم افزایی و مشارکت همه نهادها در حال اجرا بود و تلاش می‌شد کار با دقت هرچه تمام تر صورت گیرد.

وارد سالن شهیدین قاسمی در بیرجند که می‌شدی، افرادی عاشق را می‌دیدی که در تکاپوی اجرای یک همدلی بودند، همدلی که به شادی خانواده‌های آسیب‌دیده در بحران کرونا ختم می‌شد. همه در تکاپوی رسیدن اقلام غذایی به خانواده‌های نیازمند بودند. گویی اینجا مهربانی را معنا می‌کردند.

مشارکت بی‌نظیر سمن‌ها

مرضیه شهریاری، دبیر سمن بانوان مهر گستر جوان در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی از همراهی سمن‌های استان با این طرح خبر داد و گفت: از 11 روز گذشته تلاش‌ها برای اجرای موفق رزمایش مهربانی در استان آغاز شد.

وی افزود: در این رزمایش، 22 سمن با مشارکت 238 نفر از اعضای داوطلب سازمان‌های مردم نهاد فعالیت و مشارکت داشتند.

دبیر سمن بانوان مهر گستر جوان بیان کرد: تمامی سمن‌ها در این طرح مشارکت کردند و ما توانستیم دوباره هم‌افزایی سمن‌ها را به بهترین شکل در جامعه نشان دهیم.

شهریاری یادآور شد: در این رزمایش شاهد یک هم‌افزایی بی‌نظیر بودیم که در تمام روزهای سال برای رسیدن به اهداف و کمک به نیازمندان به آن نیاز داریم.

لبیک به ندای رهبر / وقتی کرونا بهانه‌ای برای مهربانی می‌شود

رزمایش مهربانی و توزیع اقلام بهداشتی بین 11 شهرستان

عباس جرجانی، مدیر پشتیبانی رزمایش مهربانی نیز در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی بیان کرد: براساس فرمایش مقام معظم رهبری که لازم است رزمایش گسترده‌ای برای کمک به اقشار آسیب‌دیده از کرونا برگزار شود، در استان بر آن شدیم تا به این افراد کمک کنیم.

وی افزود: براساس مصوبات ستاد نهادهای حمایتی که در استان تشکیل شد، بر آن شدیم تا اقلامی را در کنار برگزاری همایش مواسات و کمک مؤمنانه بین افراد آسیب‌دیده استان توزیع کنیم.

مدیر پشتیبانی رزمایش مهربانی بیان کرد: براین اساس باتوجه به مشارکت بنیاد مستعضعفان کشور، ستاد اجرای فرمان امام(ره) و کمیته امداد، بسته‌های غذایی با حمایت استانداری تهیه شد.

جرجانی ادامه داد: در این راستا 10 هزار بسته مواد غذایی آماده شده و طی دیروز و امروز در 11 شهرستان استان توزیع می‌شود تا افراد آسیب دیده از بیماری کرونا از آن منتفع شوند.

وی با بیان اینکه آماده‌سازی این بسته‌ها حدود 20 روز است که با مشارکت سمن‌ها و واحدهای صنعتی در حال انجام است، تصریح کرد: بسته‌های غذایی مورد نیاز خانوار در سه تیپ براساس جمعیت خانوار توزیع می‌شود.

لبیک به ندای رهبر / وقتی کرونا بهانه‌ای برای مهربانی می‌شود

توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان خراسان‌جنوبی

ناصر خوش خبر، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌ جنوبی نیز با اشاره به توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان خراسان‌جنوبی در قالب رزمایش مهربانی از شب‌های قدر، اظهار کرد: فرهنگ همدلی با شیوع کرونا دوباره زنده شد.

وی افزود: مسئولان و مردم در کنار یکدیگر توان مضاعفی برای مقابله با کرونا خلق کردند و خراسان‌جنوبی جزو استان‌هایی است که برنامه محور فعالیت دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌‌جنوبی با اشاره به پیگیری‌های استاندار برای تهیه اقلام بهداشتی مورد نیاز استان، بیان کرد: خط تولید محلول ضدعفونی‌کننده دست در خراسان‌جنوبی با تزریق منابع مالی راه‌اندازی شد.

خوش خبر خاطرنشان کرد: در راستای فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری رزمایش مواسات و همدلی در ماه رمضان، گروه‌های مردمی و جهادی، نیروهای مسلح و دستگاه‌های اجرایی مختلف، حماسه کمک مومنانه را رقم زدند.

وی ادامه داد: در این راستا تاکنون ۶۷ هزار بسته غذایی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان در بین خانواده‌های نیازمند و اقشار آسیب‌دیده از کرونا توزیع شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌ جنوبی تصریح کرد: همزمان با لیالی قدر نیز ۱۰ هزار بسته معیشتی در بین خانواده‌های نیازمند شناسایی شده که تحت حمایت هیچ نهادی نیستند توزیع می‌شود.

توجه به نیازمندان مناطق مرزی
خوش خبر با بیان اینکه ۳۳.۳ درصد خانواده‌های نیازمند شناسایی شده در شهرستان‌های مرزی هستند، افزود: میانگین ارزش ریالی هر بسته معیشتی متناسب با تعداد جمعیت هر خانوارها از ۳۰۰ هزار تا ۶۰۰ هزار تومان است.

وی خاطرنشان کرد: در رزمایش مهربانی ۲۲ سازمان مردم نهاد استان با ۲۸۳ نفر از نیروهای خود در آماده‌سازی بسته‌های معیشتی و اقدامات فرهنگی و تبلیغی همکاری دارند.

لبیک به ندای رهبر / وقتی کرونا بهانه‌ای برای مهربانی می‌شود

چتر حمایتی برای تمام نیازمندان 

محمدصادق معتمدیان، استاندار خراسان‌جنوبی نیز اظهار کرد: رزمایش مهربانی در راستای تمکین به فرمایشات مقام معظم رهبری و استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری رزمایش‌هایی گسترده با هدف حمایت از نیازمندان واقعی و افرادی که از بیماری کرونا آسیب دیده‌اند، برگزار می‌شود.

وی با اشاره به رزمایش کمک مؤمنانه که به همت سپاه انصار الرضاء(ع) برگزار شد، بیان کرد: تمام تلاش ما بر این است که حتی یک نفر هم از چتر حمایتی این پویش‌ها و رزمایش‌ها از قلم نیفتد.

استاندار خراسان‌جنوبی اظهار کرد: به منظور اجرای فرامین رهبری، تمامی دستگاه‌های اجرایی استان، نسبت به تکمیل بانک اطلاعاتی جامعی از افراد نیازمند اقدامات لازم را صورت داده‌اند.

معتمدیان یادآور شد: هم‌افزایی دستگاه‌ها و همراهی نهادهای حمایتی سبب شد بانک اطلاعاتی کاملی از اسامی افرادی که کارمند نیستند، تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی قرار ندارند و بیمه نیز نیستند، تدوین شود.

وی با اشاره به اینکه این افراد در شرایط فعلی از بسته‌های حمایتی ویژه ماه رمضان برخوردار می‌شوند، خاطرنشان کرد: استفاده از سایر خدمات در آینده نیز از برنامه‌های استان برای این افراد خواهد بود.

سخن آخر ...

رمضان امسال شاید بیشتر از هر سال فرهنگ همدلی را در دل‌هایمان زنده کرد. فرهنگی که آمدن کرونا آن را به ما یادآوری کرد.

تمام نهادها بر آن شدند تا امسال سفره افطار خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا خالی نباشد، این سفره‌ها امسال با نان همدلی پررنگ‌تر از همیشه بود. یادمان باشد این مهربانی‌ها با ماه رمضان پایان نیابد.

گزارش از زهرا حمیدی

انتهای پیام
captcha