توزیع ۸۰ هزار پرس غذای گرم در شب عید غدیر توسط ستاد اجرایی فرمان امام در کرمان
کد خبر: 3915256
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۴

توزیع ۸۰ هزار پرس غذای گرم در شب عید غدیر توسط ستاد اجرایی فرمان امام در کرمان

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان کرمان از طبخ و توزیع ۸۰ هزار پرس غذای گرم در شب عید غدیر در مناطق کم برخوردار استان کرمان خبر داد.


به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان کرمان، محمدعلی روح‌اللهی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان کرمان امروز جمعه، 17 مردادماه با اشاره به اینکه از سال گذشته شیوع ویروس کرونا را در دنیا داشتیم و شیوع این ویروس گریبان کشور ما را هم گرفت گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) از همان ابتدا کمک به جامعه آسیب‌دیده از کرونا را در برنامه داشت.

وی افزود: این کمک‌ها در دو حوزه تهیه و تامین لوازم بهداشتی مورد نیاز جامعه از جمله ماسک، مواد ضدعفونی کننده و ... و کمک به افراد آسیب‌دیده از ویروس کرونا و اقشار آسیب‌پذیر جامعه انجام شده است.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان کرمان با اشاره به فرمان حضرت آقا در راستای کمک‌های مومنانه به افراد نیازمند بیان کرد: در این راستا تاکنون دو مرحله رزمایش احسان و همدلی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اجرا شده است.

وی با بیان اینکه مرحله اول رزمایش کمک‌های مؤمنانه ستاد همزمان با ماه مبارک رمضان اجرا شد و مرحله دوم نیز در حال حاضر در حال انجام است تصریح کرد: در مرحله اول این رزمایش در کشور یک میلیون بسته معیشتی غذایی توزیع و مرحله در دوم رزمایش توزیع 4 میلیون بسته پروتئینی و بهداشتی در حال انجام است.

روح‌اللهی با اشاره به در پیش بودن عید سعید غدیر بیان کرد: طبخ و توزیع پنج میلیون پرس غذای گرم در شب عید غدیر در مناطق کم برخوردار کشور توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) در برنامه است.

وی اظهارکرد: از این تعداد 80 هزار پرس غذا گرم با مشارکت هئیت‌های مذهبی و گروه‌های جهادی اطعام در استان کرمان طبخ و در شب عید غدیر بین نیازمندان، آسیب‌دیدگان از ویروس کرونا، محرومان و جامعه هدف گروه‌های جهادی، خیریه‌ها، سمن‌ها و هیئت‌های مذهبی در مناطق کم برخوردار توزیع می‌شود.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان کرمان با اشاره به نحوه طبخ این غذا با توجه به شیوع ویروس کرونا تأکید کرد: طبخ غذا با رعایت کامل تمام پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا انجام شده و در هر آشپزخانه یک کارشناس بهداشت در طبخ غذا نظارت دارد.

انتهای پیام
captcha