کد خبر: 3917254
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۰

یکی از عوامل شهادت مامور انتظامی خراسان جنوبی دستگیر شد

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از دستگیری یکی از عوامل شهادت شهید مدافع وطن ایمان یوسفی در استان قزوین خبر داد.

یکی از عوامل شهادت مامور انتظامی خراسان جنوبی دستگیر شدبه گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، به نقل از پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی خراسان جنوبی، سرهنگ ناصر فرشید گفت: صبح روز گذشته مأموران پلیس امنیت عمومی استان خراسان جنوبی در عملیات پیچیده اطلاعاتی یکی از اشرار متواری درگیری مورخه 20 تیر ماه سال 97 را در استان قزوین شناسایی و تحت رصد قرار دادند.

وی اظهار کرد: مأموران پلیس قزوین با هدایت اطلاعاتی مأموران پلیس امنیت عمومی خراسان جنوبی و هماهنگی مقام قضائی متهم را در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه در قزوین دستگیر کردند.

فرشید با عرض تبریک به خانواده شهید مدافع وطن ایمان یوسفی تصریح کرد: مأموران پلیس با قاطعیت با اشرار مسلح و هرگونه بی نظمی برخورد خواهند کرد و از حفظ آرامش شهروندان و خون پاک شهدای مدافع وطن نخواهند گذشت.

گفتنی است؛ شهید مدافع وطن ایمان یوسفی طی درگیری با اشرار مسلح در 20 تیرماه 97 بر اثر گلوله مستقیم اشرار مسلح در شهرستان خوسف به شهادت رسید و شرور دستگیر شده به صورت مستقیم در درگیری با مأموران شرکت داشته است.

انتهای پیام

انتهای پیام
captcha