کد خبر: 3917609
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۴
آیت‌الله عبادی عنوان کرد:

احیای امر به معروف و نهی از منکر فلسفه اصلی محرم

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی احیای امر به معروف و نهی از منکر را فلسفه اصلی محرم دانست و گفت: هیچ خدمتی به دین بالاتر از این دو فریضه مهم نیست.

احیای امر به معروف و نهی از منکر فلسفه اصلی محرمبه گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، آیت‌الله سید علیرضا عبادی، امروز چهارشنبه، 29 مردادماه در جمع اعضای هیئت اندیشه‌ورز ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با اشاره به پیش رو بودن ایام محرم گفت: احیای امر به معروف و نهی از منکر فلسفه اصلی محرم است.

وی افزود: خداوند در دین و تشریع مطابق با تدوین، امر به معروف و نهی از منکر را به عنوان دو فریضه‌ای واجب قرار داده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر مسئله‌ای ریشه‌ای بوده که در جهان‌شناسی و انسان‌شناسی شناخته می‌شود.

آیت‌الله عبادی ادامه داد: برخی  افراد بسیاری از مسائلی که جزء زندگی  شمرده می‌شود را  به صورت علمی و تخصصی دنبال می‌کنند، اما مسائل دینی درک نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه هر چیزی برای رسیدن به نتیجه‌ای مطلوب باید در مسیر فرمول خاصی حرکت کند، گفت: معروف به معنی شناخته شده و رسیدن به مقصود است، بنابراین انسان باید راه شناخته شده‌ای در جهت تکامل داشته باشد.

آیت‌الله عبادی تصریح کرد: کسانی که امر به معروف و نهی از منکر را درک نمی‌کنند با ورود به انواع مسائلی که نباید باشد، موجب بدبختی خود و جامعه می‌شوند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: آمرین به معروف و ناهیان از منکر علاوه بر وظیفه ذاتی باید از مسئولانی که کم تفاوت هستند، مطالبه‌گری کنند.

وی با بیان اینکه بیماری‌هایی مانند کرونا، وبا و غیره در نهایت باعث مرگ زودرس می‌شود، افزود: ویروس انحراف‌های فکری، اعتقادی و اجتماعی خطرناک‌تر از کرونا بوده زیرا چیزی برای انسان باقی نمی‌گذارد.

آیت‌الله عبادی گفت: وقتی انحراف فکری به صورت داعش و لیبرال می‌آید با کرونا قابل قیاس نیست، چگونه می‌شود که بسیاری خود را برای کرونا مسئول دانسته اما نسبت به ویروس انحراف رفتار و اخلاق بی‌توجه هستند.

وی با بیان اینکه اگر انسان از راه عدل خارج شود درنده می‌شود، اظهار کرد: هیچ خدمتی به دین بالاتر از امر به معروف و نهی از منکر نیست.

انتهای پیام
captcha