کد خبر: 3918871
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۸

 مراسم ظهر عاشورا در بیرجند برگزار می‌شود

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بیرجند گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا امسال همایش ظهر عاشورایی در دو مکان در شهرستان بیرجند برگزار می‌شود.

 مراسم ظهر عاشورا در بیرجند برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت الاسلام والمسلمین دادخدا خدایی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بیرجند، امروز سه‌شنبه، چهارم شهریورماه، در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام الله محرم اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا امسال مراسم سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) در فضای باز امام زادگان باقریه(ع) و موقوفه حسینیه امام رضا(ع) برگزار خواهد شد.

وی افزود: این مراسم ساعت 8.30 تا ۱۰ در محل امام زادگان باقریه(ع) و از ساعت ۶ تا ۷ در محل موقوفه امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بیرجند به سخنران مراسم  اشاره کرد و بیان کرد: سخنران جلسات حجت الاسلام والمسلمین سمیعی از خطبای تهران هستند.

خدایی تصریح کرد: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا پروتکل‌های بهداشتی در محل امام زادگان باقریه در نظر گرفته شده است و دستگاه ضدعفونی پدالی خریداری و نصب شده است و ماسک و دستکش نیز در اختیار عزاداران قرار خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: در موقوفه امام رضا(ع) نیز زیارت عاشورا و سخنرانی از ساعت ۶ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آغاز می شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بیرجند یادآور شد: حدود ۴۰۰ بسته غذایی از محل موقوفات تهیه کردیم که در مناطق مختلف شهر توزیع خواهد شد.

خدایی اظهار کرد: همچنین موقوفات روستا با توجه به شیوع کرونا به صورت بسته‌های غذایی خشک توزیع خواهد شد.

وی یادآور شد: اقلام موجود در این بسته‌ها تا سقف ۲۵۰ هزار تومان بسته غذایی، ژل ضدعفونی کننده دست و ماسک و پرچم است.

انتهای پیام
captcha