
به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، حجتالاسلاموالمسلمین حبیبالله فرحزاد، کارشناس دینی، 11 شهریورماه طی سخنانی در مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) در حرم مطهر بانوی کرامت، اظهار کرد: خشنودی خداوند از بنده بالاترین امر در عالم هستی است که میتواند سعادت دنیا و آخرت انسان را تضمین کند.
وی افزود: خودشناسی انسانها مقدمه همه خیرات و برکات است و خودفراموشی نیز مقدمه تمام آفات و شقاوتهاست چراکه هر کس خود را به درستی بشناسد و مقامات حقیقی خلقت انسان را درک کند در حقیقت خدا را شناخته است.
سخنران حرم بانوی کرامت اظهار کرد: تمام عوالم و موجودات و نعمات در عالم هستی برای انسان خلق شده و انسان نیز برای خداوند خلق شده است و طبق روایت ملائکه خادمان اهل بیت(ع) و خادمان محبان ائمه معصومین(ع) هستند.
استاد حوزه علمیه تأکید کرد: انسان باید قدر این مقامات را بهدرستی بشناسد و از مسیر بندگی خداوند جای دیگری نرود و خود را ارزان نفروشد چراکه بهای خلقت انسان خداوند است و باید این حقیقت ملکوتی به درستی درک شود.
وی افزود: دنیا یک جیفه بدبویی است که طالبان آن نیز همچون حیوانات هستند و انسان نباید خود را درگیر این جیفه بدبو کند بلکه باید در مسیر ملکوتی قدم بردارد.
فرحزاد یادآور شد: نور خداوند در انسان مؤمن تجلی میکند و انسان نباید خود را در لجنزار دنیوی غوطهور کند.
وی در ادامه گفت: انسان باید با تمام وجود از خداوند ادب در بندگی را بخواهد و عبودیت حقیقی یعنی ادب کامل در برابر خداوند که امثال ابوذر، مقداد و سلمان بهواسطه درک حقیقت ادب به این مقام رسیدند اما عدهای دیگر درب خانه حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) را آتش زده و حضرت زهرا(س) را به شهادت رساندند.
فرحزاد تأکید کرد: طبق روایت خداوند همنشین کسانی است که خداوند را یاد کنند و انسان باید قدردان این لطف الهی باشد چراکه کسی که همنشین خداوند شود دیگر امکان جدایی از درگاه الهی نخواهد داشت.
سخنران حرم بانوی کرامت بیان کرد: تفسیر درست از سوره توحید میتواند حقیقت ملکوتی خداوند و خلقت انسان را به انسان بیاموزد چراکه سوره توحید شناسنامه خداوند است.
وی در ادامه گفت: بحث خودشناسی یک بحث بسیار مهم است چراکه تمام گمشدههای انسان در این مسیر پیدا میشود و باعث میشود خداشناسی حقیقی کسب شود.
فرحزاد در پایان یادآور شد: امام حسین(ع) میخواست اصحاب و یاران خود را به جنبههای توحیدی برساند و انسانها به مقام خداشناسی برسند که این هدف تا حدودی تحقق یافته است.
حسین شاهبداغی
انتهای پیام