کد خبر: 3921917
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
مدیرعامل بنیاد احسان:

1 میلیون دانش‌آموز بسته آموزشی دریافت می‌کنند / هوشمندتر شدن بسته‌ها

مدیرعامل بنیاد احسان از اجرای سومین مرحله پویش «مشق احسان» با هدف تأمین یک میلیون بسته نوشت‌افزار خبر داد و گفت: بسته‌ها امسال هوشمند و دربردارنده محتواهای آموزشی نیز هستند.

1 میلیون دانش‌آموز بسته آموزشی دریافت می‌کنند / هوشمندتر شدن بسته‌ها

به گزارش ایکنا، نشست خبری سومین پویش مردمی «مشق احسان»، که با هدف تأمین یک میلیون بسته نوشت‌افزار ویژه کودکان مناطق محروم از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اجرا می‌شود، امروز چهارشنبه ۱۹ شهریورماه با حضور ترکمانی، مدیرعامل بنیاد احسان و سعید حسینی، دبیر پویش ملی مشق احسان، در مجتمع فرهنگی سرچشمه برگزار شد.

در ابتدای این نشست حسینی، دبیر پویش ملی مشق احسان، با اشاره به شرایط ایجاد شده در پی کرونا، گفت: امسال تلاش شده علاوه بر اقلام، خلأهای آموزشی نیز در قالب محتوا تهیه و به کودکان مناطق محروم ارائه شود.

وی نکته بارز طرح مشق احسان را حضور جدی و مشارکت بالای مجموعه‌های مردمی و تشکل‌ها در اجرای این طرح دانست و تصریح کرد: مجموعه‌‌های مردمی در تأمین و توزیع اقلام مشارکت بالایی دارند و این طرح نمونه خوبی از به‌کارگیری ظرفیت‌های مردمی است.

در ادامه محمد ترکمانی، مدیرعامل بنیاد احسان، با اشاره به عقب‌افتادگی تحصیلی در سال‌های پیش از انقلاب و بی‌سوادی 52 درصد از افراد بالای شش سال، گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) یکی از دستگاه‌‌هایی بود که بعد از انقلاب مسئول رفع این معضل شد. ستاد ابتدا نهضت مدرسه‌سازی را راه‌اندازی کرد و اکنون هزار و 500 مدرسه برکت در سراسر کشور وجود دارد تا در هیچ نقطه‌ای از کشور کودکان به دلیل نبود مدرسه و امکانات از تحصیل بازنمانند.

وی مشق احسان را بزرگ‌ترین و مؤثرترین پویش آموزشی کشور تعبیر کرد و افزود: تاکنون یک میلیون نفر در اجرای این طرح مشارکت داشته‌اند و در دو دوره گذشته 400 هزار بسته بین دانش‌آموزان توزیع شد.

ارائه محتواهای آموزشی

ترکمانی از هوشمند شدن بسته‌ها در سال جاری به دلیل شیوع کرونا خبر داد و گفت: علاوه بر اقلام قبلی همچون کوله پشتی، دفتر و نوشت‌افزار و محتوای خوب آموزشی نیز تهیه شده تا در راستای عدالت آموزشی در مناطق محروم قدمی برداشته شود.

وی از رونق و جهش تولید در بخش نوشت‌افزار داخلی با اجرای پویش مشق احسان خبر داد و اظهار کرد: با اجرای این طرح از تعطیلی 100 کارگاه تولید لوازم آموزشی و بیکاری کارکنان این تولیدی‌ها جلوگیری شده و 30 کارگاه جدید نیز راه‌اندازی و 300 نفر مشغول به کار شده‌اند. در حوزه فرهنگ‌سازی نیز این طرح موفق بوده و در هیچ یک از محصولات حتی یک واژه لاتین و یک نماد غیرایرانی وجود ندارد.

1 میلیون دانش‌آموز بسته آموزشی دریافت می‌کنند / هوشمندتر شدن بسته‌ها

مدیرعامل بنیاد احسان اضافه کردبا توجه به اینکه بسیاری از دانش‌آموزان مناطق محروم بااستعداد هستند، طرح استعدادیابی این کودکان نیز در پویش مشق احسان در حال اجراست و از افراد بااستعداد حمایت خواهد شد. همچنین پشتیبانی آموزشی برای بچه‌‌های مناطق محروم در نظر گرفته شده که با کمک گروه‌‌های مردمی اجرا می‌شود. در بسته‌ها نیز از طریق پلتفرم‌های آموزشی محتوای کمک درسی ارائه شده است. دانش‌آموزان با اسکن طرح روی جلد دفترها می‌توانند به زندگینامه شهدا از جمله شهید قاسم سلیمانی و محتوای آموزشی دسترسی داشته باشند. همچنین بسته بهداشتی نیز در داخل پک‌ها قرار دارد.

در ادامه، سعید حسینی، دبیر پویش ملی مشق احسان، در پاسخ به سؤال خبرنگار ایکنا که تعداد دانش‌آموزان محروم در کشور چند نفر است و شما چند درصد از این بچه‌ها را با اجرای پویش تحت حمایت قرار می‌دهید؟ گفت: سال گذشته حدود یک میلیون و 400 هزار دانش‌آموز نیازمند وجود داشت اما امسال به دلیل شیوع کرونا و بیکاری پدرها، این تعداد به حدود دو میلیون نفر افزایش یافته است. تاکنون 50 هزار گروه مردمی برای شناسایی و توزیع اقلام بین نیازمندان اعلام همکاری کرده‌‌اند. البته توزیع امسال هوشمند است و کد ملی هر دانش‌آموز که بسته نوشت‌افزاری را دریافت می‌کند در سامانه نوشته می‌شود تا موازی‌کاری با سایر نهادهای حامی صورت نگیرد.

پرداخت تسهیلات به خیران برای خرید تبلت 

وی از اجرای مرحله دوم پویش مشق احسان و مذاکره با برخی بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات برای خرید تبلت خبر داد و گفت: در حال بررسی طرحی هستیم که در آن خیرین بانی خرید تبلت به صورت قسطی می‌شوند.

ترکمانی نیز در خصوص کمک به کودکان خیابانی و کودکان کار اظهار کرد: توجه به حاشیه شهرها در این طرح لحاظ شده و شورای طرح مشق احسان در همه استان‌ها تشکیل و خانواده‌‌های نیازمند را شناسایی می‌کنند.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار ایکنا در خصوص تهیه تبلت برای دانش‌آموزان مناطق محروم، گفت: در حال مذاکره با آموزش و پرورش برای بررسی نیازها هستیم اما هنوز تصمیمی گرفته نشده است.

انتهای پیام
captcha