به گزارش ایکنا، دکتر محمدعلی شجاعی، استاندار خراسان شمالی، در جلسه ستاد استانی کرونا که ۲۴ شهریور ماه در محل استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه سطح رعایت پروتکلهای بهداشتی در سیستم حمل و نقل برون شهری مناسب نیست، گفت: وضعیت شیوع بیماری کووید ۱۹ در استان خوب نیست و در وضعیت قرمز قرار داریم بنابراین باید نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی توجه ویژه داشته باشیم.
وی افزود: پروتکلهای بهداشتی ابلاغ شده است اما تعدادی از مدیران آنها را فقط در اندازه ابلاغ میدانند این در حالی است که باید پروتکلهای ابلاغ شده، اجرا شود.
شجاعی ادامه داد: اگر نتوانیم این پروتکلها را در سطح جامعه به خوبی اجرا کنیم، مردم آسیب میبینند چراکه با جان آنان سروکار دارند.
وی تصریح کرد: برخوردهای انجام شده باید قاطعانه و سنگین باشد و فرد متخلف باید متوجه شود که تاوان دهد.
نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: متاسفانه تصور میکنیم اگر از جلوی فرد متخلفی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکند، گذر کنیم، خوش اخلاقی کردهایم اما دقیقا بداخلاقی است.
وی گفت: رانندگان تاکسی باید بدانند که موظف هستند مسافری که ماسک ندارد را سوار نکند و اگر سوار کرد تخلف کرده است.
شجاعی افزود: اگر به راننده متخلف به مدت دو تا سه روز اجازه داده نشود که کار کند، تمامی رانندگان به صف خواهند شد و قوانین و پروتکلهای بهداشتی را به خوبی رعایت خواهند کرد.
انتهای پیام