کد خبر: 3928550
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵

توسعه چشمگیر فضاهای آموزشی خراسان‌شمالی پس از سفر مقام معظم رهبری

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی گفت: فضا‌های آموزشی استان پس از سفر مقام معظم رهبری بیش از ۱۰ سال پیشرفت داشته است.

توسعه چشمگیر فضاهای آموزشی خراسان شمالی پس از سفر مقام معظم رهبریامین فلاح، مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه سفر مقام معظم رهبری نقطه عطفی برای پیشرفت فضاهای آموزشی استان بوده، اظهار کرد: در سفر مقام معظم رهبری به استان که در 19 مهرماه91 بود، 119 میلیارد و 850 میلیون تومان به بهبود وضعیت فضاهای آموزشی استان در چهار ردیف، اختصاص پیدا کرد.

وی ادامه داد: تاکنون 211 میلیارد و 972 میلیون تومان به استان اختصاص یافته که تقریبا دو برابر مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان بوده است.

فلاح با بیان اینکه در ردیف سفر مقام معظم رهبری، 57 میلیارد و 800 میلیون تومان مصوب شد، اضافه کرد: این مصوبه تاکنون 183 میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است که تا پایان سال 98 این اعتبارات به طور کامل اختصاص پیدا کرد.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی تصریح کرد: پس از سفر مقام معظم رهبری، 42 مدرسه جدید با 265 کلاس درس و 35 هزار و 669 متر مربع به فضاهای آموزشی استان افزوده شد.

وی با اشاره به ساخت هفت مدرسه فنی و حرفه‌ای در استان، ادامه داد: تاکنون پنج مدرسه فنی و حرفه‌ای تکمیل شده و تمام تجهیزات این مدارس نیز براساس استانداردهای آموزشی است.

فلاح با بیان اینکه احداث مدارس جدید 24 صدم متر مربع به سرانه فضای آموزشی استان افزوده، تأکید کرد: پیش از سفر مقام معظم رهبری به استان، 65 مدرسه با 397 کلاس درس تخریبی در استان وجود داشت که تاکنون 42 مدرسه به اتمام رسیده و از 16 درصد فضاهای تخریبی، به 11 درصد رشد داشتیم.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی با اشاره به احداث سالن‌های ورزشی در سفر مقام معظم رهبری، بیان کرد: 21 سالن ورزشی پیش از سفر مقام معظم رهبری در استان وجود داشت که پس از سفر 9 سالن افزوده شد و یکی از سالن‌ها کاملا استاندارد و درسطح برگزاری مسابقات ملی هستند.

وی با اشاره به سرانه فضای ورزشی استان، تصریح کرد: سرانه فضای ورزشی پس از سفر مقام معظم رهبری هفت درصد افزایش پیدا کرد و در حال حاضر سیزدهمین  استان در وضعیت سرانه فضای ورزشی هستیم که پیشرفت چشمگیری محسوب می‌شود.

فلاح با اشاره به اینکه در استان تنها شش خوابگاه دانش آموزی وجود داشت، افزود: پس از سفر مقام معظم رهبری هفت خوابگاه دانش آموزی به خوابگاه‌های استان افزوده شد که در این حوزه رشد 100 درصدی را داشتیم.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی در خصوص استخرهای دانش آموزی، بیان کرد: در این سفر، احداث پنج استخر دانش آموزی مصوب شد که تاکنون دو استخر به بهره برداری رسیده است و سه استخر دیگر نیز تا مهرماه سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

وی تصریح کرد: پیش از سفر مقام معظم رهبری در استان اردوگاه دانش آموزی وجود نداشت و پس از سفر اردوگاه شهید چمران ساخته شد و تاکنون 75 آلاچیق جدید افزود و 42 آلاچیق قدیمی بازسازی شده است و شبکه رسانی برق و گاز نیز به این اردگاه تکمیل شد.

فلاح با اشاره به اینکه پس از این سفر چهار کانون پرورش فکری نوجوانان به مساحت پنج هزار و 808 مترمربع به فضای کانون پرورش فکری استان، افزوده شد.

وی در خصوص احداث اولین مجتمع استثنائی استان پس از سفر مقام معظم رهبری، بیان کرد: این مجتمع در گلستان شهر احداث شده که شامل ساختمان آموزشی، خوابگاه، سالن ورزشی و... است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی در پایان تأکید کرد: دو پروژه ابوریحان و عصمت، از پروژه‌های بزرگ در حوزه فضاهای آموزشی است که با پیگیری‌های نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری از سوی دفتر مقام معظم رهبری، قول مساعدت و تأمین اعتبار داده شده و اگر به طور کامل اعتبارات اختصاص پیدا کند، دو پروژه بزرگ استان هر کدام به ارزش 16 میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام
captcha