کد خبر: 3932251
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱

تعطیلی دو هفته‌ای بقاع متبرکه شهرکرد و بروجن

تعطیلی دو هفته‌ای بقاع متبرکه شهرکرد و بروجن در پی شیوع ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری و دستور ستاد استانی مبارزه با کرونا، جهت دوری از تجمعات و به‌منظور حفظ سلامتی مردم، بقاع متبرکه شهرستان‌های شهرکرد و بروجن به مدت دو هفته تعطیل شدند.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان، در پی افزایش شیوع ویروس کرونا در استان و دستور ستاد استانی مبارزه با کرونا، جهت دوری از تجمعات و به‌منظور حفظ سلامتی مردم، بقاع متبرکه شهرستان‌های شهرکرد و بروجن به مدت دو هفته تعطیل شدند.

بر اساس این گزارش، این تعطیلی از امروز، ۱۰ آبان‌ماه آغاز می‌شود و به مدت دو هفته ادامه دارد. رؤسای ادارات شهرستان‌های مذکور باید نسبت به بستن درب‌های بقاع امامزادگان و اطلاع‌رسانی به مردم به شیوه‌های مختلف اقدام کنند.

بقاع متبرکه دیگر شهرستان‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند پذیرای زائران باشند و نسبت به استریل کردن کتاب‌ها، سجاده‌ها و مهرها به‌صورت روزانه اقدام کنند. ضمن اینکه ورود بدون ماسک به اماکن مقدس ممنوع است و از زائران خواسته شده که اگر آثار بیماری را در خود مشاهده می‌کنند در بقاع امامزاده‌ها و اماکن مقدسه حاضر نشوند.

زائرسراها، مجموعه‌های تفریحی، بازارچه‌ها و تفرجگاه‌ها در جوار امامزادگان نیز تعطیل هستند.

انتهای پیام
captcha