کد خبر: 3933499
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۷

توزیع روزانه بسته های معیشتی مواسات در هفته بسیج

توزیع روزانه بسته های معیشتی مواسات در هفته بسیج فرمانده سپاه لنگرود از توزیع ۱۲ هزار و ۴۵۰ بسته معیشتی در قالب رزمایش مواسات در شهرستان لنگرود خبر داد و گفت: هفته بسیج اوج این رزمایش خواهد بود.

الیاس کوثری، فرمانده سپاه ناحیه شهرستان لنگرود، در گفت وگو با ایکنا از گیلان، با اشاره به برگزاری دهمین مرحله از رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه در شهرستان لنگرود، اظهار کرد: به مناسبت هفته وحدت و همزمان با یوم الله 13 آبان، یک هزار بسته معیشتی بین نیازمندان شهرستان لنگرود توزیع شد.

وی ارزش ریالی این هزار بسته معیشتی را معادل یک میلیارد و 500 میلیون ریال دانست و افزود: با محوریت سپاه ناحیه شهرستان، لنگرود تاکنون 12 هزار و 450 بسته معیشتی بین نیازمندان این شهرستان توزیع شده است و این روند حمایتی تا سه مرحله دیگر ادامه خواهد داشت.

فرماده سپاه لنگرود، اوج رزمایش مواسات شهرستان لنگرود را در هفته بسیج دانست و تصریح کرد: به مناسبت هفته بسیج و با همکاری خیرین اقدام به توزیه روزانه یک هزار بسته معیشتی خواهیم کرد.

انتهای پیام
captcha