کد خبر: 3933981
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۸

موافقت اصولی ۲ مرکز در جهاددانشگاهی چهارمحال‌وبختیاری

موافقت اصولی ۲ مرکز در جهاددانشگاهی چهارمحال‌وبختیاری رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال‌وبختیاری گفت: با موافقت معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی کشور، با درخواست تأسیس مرکز خدمات تخصصی گردشگری و مرکز خدمات تخصصی کامپیوتر و فناوری اطلاعات در جهاددانشگاهی استان موافقت شد.

سیروس رضایی، رئیس جهاددانشگاهی چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، در ابلاغ‌هایی جداگانه موافقت اصولی تأسیس مرکز خدمات تخصصی گردشگری و مرکز خدمات تخصصی کامپیوتر و فناوری اطلاعات در جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری را صادر کرد.

وی با اشاره به خدمات مرکز گردشگری جهاد‌دانشگاهی افزود: تشخیص مسائل نیازها و چالش‌های علمی و پژوهشی صنعت گردشگری در استان، شناسایی کمبودها و نیازهای گردشگران در فضاهای مجازی و غیرمجازی، مطالعه و پژوهش کاربردی در حوزه مدل‌های موفق گردشگری الکترونیک و ارائه و پیاده‌سازی یک مدل مبتنی بر ظرفیت بومی، تولید کالاهای فناورانه گردشگری، طراحی و برگزاری تور، دوره و کارگاه‌های  آموزشی تخصصی گردشگری، برگزاری همایش‌های تخصصی در حوزه گردشگری، ارئه خدمات مشاوره‌ای به متقاضیان سرمایه گذاری در بخش گردشگری و تهیه بیزینس پلن‌های مربوطه از جمله خدمات شاخص در مرکز گردشگری جهاددانشگاهی استان است.

رضایی تصریح کرد: در مرکز خدمات تخصصی کامپیوتر و فناوری اطلاعات نیز خدماتی نظیر طراحی و تولید نرم‌‎افزارها به سفارش مشتری برای پلتفرم‌های وب، موبایل و دسکتاپ، طراحی و پیاده‌سازی شبکه‌های کامپیوتری، طراحی و اجرای سیستم‌های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا (ساختمان هوشمند، حمل و نقل هوشمند، پارکینگ و تردد هوشمند، روشنایی  هوشمند، کشاورزی هوشمند و ...) ارائه خواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان گفت: طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های کنترل کامپیوتری و مونیتورینگ اطلاعات، طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های امنیت اطلاعات، ارائه خدمات سلامت با کمک فناوری اطلاعات (پزشکی از راه دور، احضار پرستار، جعبه داروی هوشمند و ... )، تولید محتوای دیجیتال و چندرسانه‌ای، طراحی و اجرای مراکز داده (Data Center)، طراحی و اجرای مراکز تلفن (Call Center)، سخت‌افزارهای کنترلی (کنترلرها) و درگاه‌‌های احراز هویت افراد (کارتخوان‌‌ها) در مدل‌های مختلف از قبیل حضور و غیاب، ارائه سایر خدمات فنی و مهندسی و مشاوره در حوزه فناوری اطلاعات از دیگر خدمات تخصصی کامپیوتر و فناوری اطلاعات هستند.

وی خاطرنشان کرد: پس از ارزیابی یک‌ساله این مراکز توسط معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی، مجوز مراکز از اصولی به صورت قطعی صادر خواهد شد.

انتهای پیام
captcha