کد خبر: 3935230
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۴
به‌صورت مجازی؛

نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در خراسان‌جنوبی برگزار می‌شود

سرپرست گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی از برگزاری نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت سال جاری به‌صورت مجازی در این استان خبر داد.

نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت به صورت مجازی برگزار می‌شود / بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای آموزش قرآنمرضیه صابری، سرپرست گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: برگزاری آزمون سراسری قرآن یکی از اقدامات مهم این معاونت است که هرساله برگزار می‌شود، اما امسال به علت شیوع کرونا این آزمون به‌صورت مجازی اجرایی خواهد شد.

وی افزود: شیوع بیماری کرونا اگرچه قالب نظام آموزش را دستخوش آسیب جدی کرد، اما با وجود این تهدید دست‌اندرکاران برگزاری آزمون را به اتخاذ فرصت‌های نو مانند شبکه‌های مجازی در برگزاری آزمون سوق داد؛ بر این اساس معاونت قرآن و عترت تغییر در روند برگزاری آزمون را به‌صورت مجازی در دستور کار خود قرار داده است تا ضمن حفظ سلامت قرآن‌آموزان، در مسیر اثربخشی کیفی و کمی آموزش‌های قرآنی با استفاده از فناوری‌های نوین گام بردارد.

سرپرست گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی بیان کرد: نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در سه گروه امتحانی ترجمه و مفاهیم قرآن در دو رشته، حفظ قرآن کریم در 9 رشته و معارف اهل بیت(ع) در سه رشته برگزار خواهد شد.

صابری با بیان اینکه این آزمون در اسفندماه سال جاری به‌صورت سراسری در کشور برگزار خواهد شد، افزود: ثبت‌ نام از اول دی‌ماه سال جاری آغاز و به‌مدت 20 روز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه علاقه‌مندان جهت ثبت‌ نام در این آزمون می‌توانند به سامانه https://www.quranedu.ir/ مراجعه کنند، تصریح کرد: حد نصاب قبولی در آزمون برای اعطای گواهینامه نمره ۷۵ است و به افرادی که موفق به کسب حد نصاب قابل شوند گواهینامه پایان دوره اعطا می‌شود.

سرپرست گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: از آنجا که قرار است تمامی امور مربوط به آموزش در این سامانه توسط مؤسسات انجام شود ضروری است مؤسسات از ۲۴ آبان‌ تا ۱۵ آذرماه با مراجعه به سامانه نسبت به ثبت اطلاعات مؤسسه و درج موارد خواسته شده اقدام کنند.

صابری با بیان اینکه پس از اعلام نتایج آزمون به دو هزار و ۵۰۰ نفر از برگزیدگان آزمون به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد، تصریح کرد: داوطلبان پس از ثبت ‌نام در زمان اعلام شده با مراجعه به درگاه ثبت ‌نام آزمون نسبت به شرکت در آزمون اقدام خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه همه داوطلبانی که در سال گذشته موفق به کسب نمره قبولی شدند می‌توانند مجدداً در آزمون سال جاری شرکت کنند، افزود: تعداد و سطح سؤالات و همچنین شیوه برگزاری آزمون در رده سنی زیر ۱۰ سال با سایرین متفاوت خواهد بود.

سرپرست گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی یادآور شد: در آزمون سراسری سال گذشته، خراسان‌جنوبی به نسبت جمعیت رتبه نخست را داشته است.

انتهای پیام
captcha