کد خبر: 3936276
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶

اقشار جامعه یاری‌گر کادر درمان باشند

اقشار جامعه یاری‌گر کادر درمان باشند نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری به افزایش تلاش همگانی در مبارزه با ویروس کرونا تأکید کرد و افزود: با پیروی و لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب، همه اقشار جامعه به کمک کادر درمان بیایند و در حقیقت یاری‌گر خودشان باشند.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در استان، 30 آبان‌ماه در پیام جمعه این هفته شهرکرد با ابراز تأسف از افزایش میزان موارد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا، اظهار کرد: 4 شهر استان در وضعیت قرمز به‌سر می‌برند، این شرایط اقتضا می‌کند که اجتماعات را کاهش داده و نماز جمعه نیز اقامه نشود.

وی به افزایش تلاش همگانی در مبارزه با ویروس کرونا تأکید کرد و افزود: پیام نخست این هفته را به پیروی و لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب اختصاص داده که همه اقشار جامعه به کمک کادر درمان بیایند و در حقیقت یاری‌گر خودشان باشند.

امام جمعه شهرکرد به ادامه فعالیت قرارگاه بسیج در کنترل ویروس کرونا اشاره و تصریح کرد: این قرارگاه همچنان فعال بوده و تفاهم‌نامه‌هایی میان بسیج و بهداشت و درمان امضا شده و کارهای محله‌ای صورت گرفته است، البته در این امر همه باید به کمک بسیج بشتابیم.

حجت‌الاسلام نکونام به قرارگاه دوم اشاره کرد و ادامه داد: این قرارگاه با دبیری دفتر نمایندگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور در استان فعال است و اگر گروه‌های خاصی بخواهند در این قرارگاه حضور داشته باشند، می‌توانند فعالیت کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان ادامه داد: نظارت و کمک به اجرایی شدن مصوبات ستاد کرونا، کمک به پرستاران و خدمتگزاران در بخش‌های کرونایی، همراهی با بیمار در بیمارستان‌ها با هماهنگی کامل متولیان بیمارستان، روحیه دادن به بیماران، ضدعفونی کردن مراکز با کمک دستگاه‌های متولی، کمک در امر غسل و کفن و دفن اموات کرونایی، همراهی با خانواده متوفی، ابتکار و خلاقیت در اجرای برنامه‌ها، تشکیل کارگروه معنوی در امر استغاثه از طریق فضای مجازی و بلندگوی مساجد به شرط نبود مزاحمت، از جمله اقدامات برای کمک‌رسانی در نابودی ویروس کرونا است.

امام جمعه شهرکرد در پیام دوم به فرازی از دعای کمیل اشاره کرد و توضیح داد: از خداوند خواستاریم که گناهانی که سبب نازل شدن بلا شده و باعث تبدیل نعمت به نقمت می‌شود را بر ما ببخشاید.

وی با تأکید بر شناخت عواملی که سبب نازل شدن بلا می‌شوند، تصریح کرد: این عوامل باید شناسایی شوند، به عوامل درونی ابتلائات باید توجه کرده و راهکار درونی رهایی از ابتلائات را مورد توجه قرار دهیم، البته در این میان نقش عوامل شیطانی نیز سر جای خود است، اما باور مؤمنانه این است که اگر امت‌ها بر محور توحید حرکت کنند، قطعا شیطنت‌ها و مکرها آسیبی به آن‌ها وارد نمی‌کنند.

حجت‌الاسلام نکونام به حدیثی از امام سجاد(ع) پرداخت و اظهار کرد: طبق این حدیث گناهانی هستند که نعمت‌ها را تغییر داده و به نقمت تبدیل می‌کنند که از جمله آن‌ها می‌توان به انواع ستم‌ها به یکدیگر، آبروریزی، تهمت زدن، حیف و میل کردن مال یکدیگر و کم‌فروشی اشاره کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با بیان اینکه رها کردن عادت‌های خوب نیز سبب نزول بلا می‌شوند، افزود: این همه سبک‌ها و عادت‌های خوب داریم که آن‌ها را تبدیل به سبک‌های غربی کرده‌ و فرهنگ دینی خود را از بین برده‌ایم.

وی توجه نکردن به احیای امر به معروف را از دیگر دلایل نزول بلا عنوان و اضافه کرد: اخلاقیات و رفتارهای خوب باید مورد توجه قرار گرفته، ترک نماز و بی‌توجهی به آن، شتاب و عجله در نماز خواندن و سبک شمردن آن نیز باعث نزول بلا می‌شود، به‌علاوه شکر نعمت نیز از وظایف مؤمن بوده، پس قدر نعمت‌های خدا را دانسته و شاکر باشیم که ناشکری نیز سبب نزول بلا می‌شود.

امام جمعه شهرکرد قتل نفس و ترور را از دیگر دلایل نزول بلا دانست و گفت: اگر بی‌جهت خون کسی ریخته شود و یا آبروی کسی لکه‌دار شود، این عوامل سبب شده تا انسان عاقبت بخیر نشود و بلا بر او نازل شود.

حجت‌الاسلام نکونام با تأکید بر توجه به رد مظالم، بیان کرد: ظلم در حق دیگران باید جبران شود و این مهم یا باید با جلب رضایت طرف و ادای حق او شود و یا اگر دسترسی به وی نداریم به حاکم شرع مراجعه کنیم، حق‌الناس به گردن ما می‌ماند و سبب بلای دنیوی و اخروی می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری به اهمیت پرداخت زکات و خمس اشاره کرد و توضیح داد: همه مؤمنان باید حساب سال داشته باشند، چیزی که به دست آمده و خرج شده تمام است، اما خرج نشد حتی اگر یک تومان هم باشد دو ریال آن به وی تعلق ندارد، پرداخت نکردن خمس و زکات یعنی پرداخت نکردن حق‌الناس و در نتیجه بلا به زندگی وارد می‌شود.

امام جمعه شهرکرد در پیام سوم به مسئله توبه اشاره و تصریح کرد: یاس و ناامیدی از جانب شیطان است، دعا کنید و به رحمت خدا ایمان داشته باشید و با دعا کردن دل‌ها خود را جلا دهید، توکل به بیگانه و آمریکا نیز ناامیدی از خدا بوده بنابراین راز و نیاز با خدا و استغاثه را مورد توجه قرار دهید.

وی با بیان مناسبت‌های این هفته‌ اظهار کرد: وفات حضرت معصومه(س)، بزرگداشت حضرت عبدالعظیم حسنی و میلاد امام حسن عسکری(ع) نیز از از مناسبت‌های این روزها است، حضرت فاطمه معصومه(س) تمام عمر خود را به عبادت و بندگی گذراندند، حضرت عبدالعظیم حسنی نیز روزها روزه می‌گرفت و شب‌ها به عبادت پروردگار مشغول بود.

حجت‌الاسلام نکونام با گرامیداشت هفته بسیج و پنج آذر، خاطرنشان کرد: افتخار می‌کنیم که نام ما بسیجی بوده و آنچه در بسیج مطرح است بندگی و ارتباط با خدا بوده، شهدای بسیجی در دل سنگر رفته و بندگی کردند و مدال افتخار نیز در سایه بندگی خدا حاصل می‌شود.

انتهای پیام
captcha